До тази ситуация се стигнало след отказа му да участва

...
До тази ситуация се стигнало след отказа му да участва
Коментари Харесай

Огромен Риск За Кобрата! В Ъгъла На Шампиона Назрява Скандал! След Проваления Мач С Джошуа

До тази обстановка се стигнало след отхвърли му да взе участие в мача за Световните трофеи в тежка категория против Антъни Джошуа.

" Договорът ми е до 2018 година, тъй че съм си с тях, показа Пулев. - Разговарях с Кале Зауерланд и той сподели, че желае да продължим, тъй че ще забележим.

Зависи от тях. В момента не са напълно гладки връзките ни, което е обикновено. Като забележим по какъв начин се организират мачовете и по какъв начин се провеждат, аз не съм удовлетворен ", сподели Кубрат на летище " София ", написа дир.бг.

Той разяснява и седмата поредна победа на брат си Тервел в професионалния бокс:

" Противникът не беше на топ равнище. Закономерно брат ми си го наби, както би трябвало. Не беше кой знае какъв брой завързан мач. Той би трябвало да добие задоволително опит, с цел да се изправи против по-сериозни съперници ".

Самият Тервел разяснява дуела си по този начин:

" Не беше кой знае какъв брой мощен съперникът. За нас беше значимо да го изиграем шампионски. Имаше много пролуки, възползвах се от тях.

Намеренията ни са да играя против много по-силни противници, само че това би трябвало да стане на по-големи гали, които имаме желание да организираме тук, в България, тъй като очевидно, че би трябвало да играя против боксьори от по-високо равнище.
Смятам, че през 2018 година ще ме чакат нови провокации и ще е по-трудно ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР