До скоро френският маникюр се считаше за един от най-елегантните

...
До скоро френският маникюр се считаше за един от най-елегантните
Коментари Харесай

“Деструктуриран френски маникюр”: Новият тренд, който си струва да опитате

До скоро френският маникюр се считаше за един от най-елегантните и най-класически хрумвания за маникюр, който може да опитате. Независимо дали го вършиме на естествени нокти или върху ноктопластика, френският маникюр се свеждаше единствено до неутрална основа и върхове, лакирани в бяло. В наши дни терминът обгръща безчет стилове и типове френски маникюр. Страничен връх, двоен, извърнат, вълнообразен — описът продължава и продължава и в този момент можете да добавите „ деконструиран “ към него.

„ Деконструираният “ френски маникюр, фиктивен от известната маникюристка Бритни Бойс, е нереален взор върху визията. Той имат същата неутрална основа, с която сме привикнали, само че вместо плавни цветни линии по ръба на ноктите, на това място има цветни петна.

Истинската хубост на тази наклонност е какъв брой е адаптивна. Можете да изберете цветовете, които употребявате, с цел да извършите вашите деконструирани петна на върховете на ноктите си въз основа на най-новите трендове в лака за нокти или да изрисувате нещо друго на всеки пръст. Независимо дали ще отидете в салона и експерт или ще се опитате сами да извършите тази визия, в галерията ще откриете 12 хрумвания, които да изпробвате.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР