До поредните предсрочни парламентарни избори остават по-малко от десет дни

...
До поредните предсрочни парламентарни избори остават по-малко от десет дни
Коментари Харесай

Z-Каст 172 - ПП-ДБ няма да е смокинов лист на Пеевски за негово управление. Зависимите да си признаят

До следващите предварителни парламентарни избори остават по-малко от 10 дни и всички се питат: е ли е " 7 " за благополучие, ще има ли страната най-накрая постоянно държавно управление? Какви обаче са вероятните конфигурации в Народното събрание, когато Делян Пеевски се е запътил към съществено наличие в него и в изпълнителната власт?

Лидерът на ГЕРБ дава обещание на симпатизантите си да направи всичко допустимо за кабинет. Въпросът е със или без " Продължаваме промяната-Демократична България " счита да реализира това заричане. ПП-ДБ обаче слага изискване:

" Не бихме работили с Пеевски, не бихме работили с групировка, в която Пеевски има доста мощно въздействие или изобщо въздействие. В момента и ГЕРБ е такава групировка и ние нямаме желание да бъдем смокинов лист на Пеевски за негово ръководство. Певски има мощно въздействие в ГЕРБ, както и в Българска социалистическа партия ", споделя Ивайло Мирчев ( " Да, България " ), пети в листата на ПП-ДБ в столичния 23 МИР.

И добавя:

" Ние чакаме Бойко Борисов да излезе и да си каже за Делян Пеевски. Както го чакахме от Ахмет Доган. 

Има двама души, които могат да приключат Пеевски в политически проект. Единият е Борисов, другият е Доган. Те могат да пернат въженцето и глинените крайници на " огромното момче "  да се срутят, всичко да се изпотроши. Но тези двамата с въженцето се оглеждат и викат: " Помогнете, помогнете! ". "

Според Мирчев единственият метод политикът с 2% утвърждение в народен проект да завърши с политическите си упоритости е хората всеобщо да се ядосат и да гласоподават.
Има ли в ГЕРБ подвластни от Пеевски депутати?Как работи Министерство на вътрешните работи за противопоставяне на купения избор?Може ли ПП-ДБ да остане в съпротива в бъдещия парламент?И какъв брой удара може да получи една боксова круша?
Отговорите на тези въпроси и още - гледайте Ивайло Мирчев в новия, 172-ри епизод на Z-Каст:

Слушайте Z-Каст и в платформите, , , .

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР