До първа пролет ще има хубаво и топло време. Днес

...
До първа пролет ще има хубаво и топло време. Днес
Коментари Харесай

Проф. Георги Рачев: До първа пролет ще има хубаво и топло време

До първа пролет ще има хубаво и топло време. Днес и на следващия ден ще бъде дъждовно. В четвъртък и петък ще е хладно ", разяснява климатологът проф. Георги Рачев в студиото на BTV „ Тази заран ".

Днес в южните елементи на страната има късмет да прегърми. Същото е в сряда. В четвъртък ще бъде облачно с краткотрайни валежи. В събота и неделя ще има доста повече слънце и температурите ще се покачат, добави той.

В Бургас през днешния ден и в сряда ще има превалявания. Там ще е малко по-хладно. Температурата на водата е към 9 градуса. В Добрич ще бъде 9-10 градуса. Хладно е за сезона, само че чакаме покачване на температурите, уточни проф. Рачев.

Във Велико Търново ще превали и в четвъртък. В Плевен в сряда ще има малко стопляне и слънчево време. В четвъртък и петък ще бъде облачно.

Климатологът обърна внимание на температурите в Камбоджа и Тайланд, където сега е 35 градуса.

Влажността на въздуха в южната част на Камбоджа е 95%. Практически си като русенско варено в личен сос. Човек не може да се охлади. Това нещо ще продължи цялостен месец. В Южна Сахара сега е 45 градуса, изясни проф. Рачев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР