До няколко дни трябва да му бъде прецизирано обвинението срещу

...
До няколко дни трябва да му бъде прецизирано обвинението срещу
Коментари Харесай

Адвокатът на семейството от катастрофата с Местан: Имаме притеснения, че може да се повлияе на процеса

До няколко дни би трябвало да му бъде прецизирано обвиняването против Лютви Местан, тъй като има и други потърпевши при злополуката, с изключение на детето. Това съобщи в предаването „ Тази сутрин” юристът на потърпевшото семейство при случая – Николай Димитров.

„ Излизайки от път без преимущество, спрял или не на знака „ стоп”, той не се е уверил, че по пътя с преимущество идва кола. Той не е извършил своето обвързване и не е спрял на знака стоп.

Дори и да е спрял той не е следвало да продължи маневрата, защото негово обвързване е едвам когато се убеди, че няма други участници в придвижването, тогава той да излезе. Сблъсъкът е настъпил на пътя с предимство”, изясни още юрист Димитров.

По думите му скоростта на придвижване на двете коли ще я дефинира експертизата по делото, само че за своите клиенти той уточни, че са се движили със скорост 90 км в час.
Лютви Местан пред bTV: Платих 10 хиляди лева, само че няма да поема непозната виновност Лидерът на ДОСТ разгласи, че подозира политическа поръчка против себе си и квалифицира другия лидер в злополуката като „ прям камикадзе ”
„ Пътниците са видели доста добре колата на Местан, очаквали са че той ще спре. Хората са доста изплашени, имаме терзания, че може да повлияе на процеса”, съобщи още юрист Николай Димитров.

Той изясни, че се ревизира кой е направил позвъняването до 112 след случая и дали е изпратен специфичен патрул, дали има позвънявания до разнообразни институции.

Адвокатът означи, че експертизите ще потвърдят дали майката е била с колан и дали детето е било в столче.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР