До невиждани висоти ескалира кампанията срещу правителството, премиера Борисов и

...
До невиждани висоти ескалира кампанията срещу правителството, премиера Борисов и
Коментари Харесай

Доказано*! Кремъл, Божков и Сорос плащат на социолози да режат рейтинга на Борисов

До невиждани висоти ескалира акцията против държавното управление, премиера Борисов и основния прокурор Гешев. Социологически организации дават занижени резултати за доверие в водача на ГЕРБ Бойко Борисов. В същото време завишават данните за доверие в неговия конкурент Румен Радев.
Сериозната, само че малко известна социологическа организация „ Барометър България “, оповестява, че в случай че през днешния ден има избори за държавен глава Борисов щял да ги завоюва единствено с 4% пред Радев. Само платени хора от Москва, Васил Божков и Сорос могат да измислят сходно неистина. Поне с 15 пункта Борисов отвява Радев – това е истината!

Същата организация твърди също, че водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов щял да е трети на сходни избори с 14,5% от гласовете на гласоподавателите. Това е насмешка с любовта на българите към Краси, който би взел най-малко 42% за демонстрирания на всички места от него национализъм.

Борисов безусловно несъмнено взима към 85-89 на 100 от гласовете. Проверено е в диалози по телефона с доста почтени българи. Анкетирането е направено със лични средства. До него се приближават само кметът на Плевенското село Буковлък Росен Русанов, който кара пети мандат с над 80 на 100 от гласовете и президентът на Беларус Александър Лукашенко – с 80,1%. Бойко, Росен и Сашо от Минск – Топ 3 на Европа.

Агентите на същата организация дават на Българска социалистическа партия при парламентарни избори цели 15,1%. Колко рубли коства да докараш тази цифра от действителните 6,1 на 100? Питаме също: Как от действителни за ГЕРБ 64% поддръжка организацията ги орязва до жалките 20,9?! Искаме отговор. Искаме също основният прокурор да се намеси, както той си знае.

Потърсихме коментар от представители на ръководещата коалиция. Отговори ни глас, наподобяващ този на Севда, че не са чували за такава организация, само че в случай че има такава и е оповестила сходни резултати, това значи, че Кремъл, обвиненият Васил Божков, банкерът Цветан Василев и американският милиардер Джордж Сорос, посредством Иво Прокопиев, са паникьосани от възходящото доверие в ръководството на страната и дават всичко, с цел да манипулират социологически проучвание. Резултатите да са нагласени по този начин, че да обслужат и тайния политически план на президента Румен Радев. Същият, който изпрати една хубава госпожа да снима чекмеджето в спалнята на премиера, като авансово го изпълни с пачки евро, злато и постави револвер от горната страна. Снима и спящия Борисов, само че Иван Гешев успокои, че се прави инспекция.

Преди време следствие на вестник „ 24 часа “ разкри куп мистерии към въпросната организация. Социолози пък я назовават „ организация, появяваща се по избори “ и „ Термометър бг “. Явно от злоба, тъй като малко на брой съумяват да завоюват доверието на Кремъл и олигарси по метод, който да бъде почтено оценен. По достолепие организацията е оценена от друга организация – Пик, която дава обилно територия за резултатите от нейните изследвания. Рамо до рамо, крило до крило, - както е споделил поета…

Д-р Димитър Попкутуев

*Памфлет - малко публицистично съчинение с огромна изобличителност и подигравка. Често в заглавието се употребява оксиморон.

Ирония - стилистично-изобразителен прийом, употребен в сатирични текстове. Идва от Ирон, един от непрекъснатите персонажи в древногръцките комедии, който подиграва самохвалкото.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР