До началото на новия сезон остава половин месец, а дотогава

...
До началото на новия сезон остава половин месец, а дотогава
Коментари Харесай

Джокович: Очаквам с нетърпение да играя заедно с Григор Димитров в Дубай

До началото на новия сезон остава половин месец, а до тогава ни следва да следим серия от демонстративни съревнования, една от които е World Tennis League. Турнирът ще се организира в Дубай сред 19 и 24 декември и ще събере на едно място 18 от топ тенисистите при мъжете и при дамите. Участниците са 18 и ще бъдат разграничени в четири тима, които ще играят между тях по системата " всеки против всеки ". Тимовете са формирани от по 4 или 5 души, като конфликтите сред тях ще се състоят от три обособени срещи - един мъжки сингъл, един женски сингъл и мач на смесени двойки, а финалът ще опълчи двата тима, които са с най-хубави индикатори в хода на надпреварата.

Сред участниците в конкуренцията е и първата ни ракета Григор Димитров, който попадна в тим The Falcons, където негови съотборници ще бъдат Новак Джокович, Арина Сабаленка и Паула Бадоса. Програмата за провеждането на дуелите към този момент бе оповестена, като съгласно нея българинът ще играе само на смесени двойки - два пъти дружно с Бадоса и един път един до друг със Сабаленка. Всички мъжки мачове поединично на тима ще бъдат поети от Джокович, на който му следва да премери сили с Ник Кирьос, Феликс Оже-Алиасим и завръщащия се след травма Александър Зверев.

Снощи 21-кратният първенец от Големия шлем разгласява малко видео в обществените мрежи, в което показа, че чака с неспокойствие старта на демонстративния шампионат, надявайки се, че събитието ще донесе положително въодушевление на феновете. Освен това сърбинът употребява случая, с цел да пожелае радостно посрещане на коледните и новогодишните празници, а ето и какво тъкмо гласеше неговото видео послание: 

" Здравейте, почитатели на тениса по целия свят. Задава се огромен шампионат в Дубай – World Tennis League. Силно се вълнувам, че ще бъда част от него за пръв път дружно с моите съотборници от отбора " Соколите " – Григор Димитров, Арина Сабаленка и Паула Бадоса. Очаквам с неспокойствие да споделим с вас прелестни моменти както на корта, по този начин и отвън него. В шампионата ще вземат присъединяване голям брой огромни тенис звезди и съм сигурен, че той ще бъде извънредно трогателен за всички, които обичат нашия спорт. Това ще е опция да покажем нашите умения на корта и уповавам се, да успеем да ви разсмеем отвън него и да стартираме новия сезон по допустимо най-хубавия метод. В духа на идните празници бих желал да пожелая на всички Весела Коледа и Щастлива Нова Година. Желая ви всичко най-хубаво за 2023 ", приключи Ноле.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР