До момента са усвоени 57 млн евро за охрана на

...
До момента са усвоени 57 млн евро за охрана на
Коментари Харесай

Усвоени са 57 млн. евро за охрана на границата

До момента са усвоени 57 млн евро за защита на границата. Уверени сме, че с снадки период ще успеем да усвоим всички към 160 млн евро, сподели вътрешният министър Валентин Радев, отчитайки работата на министерството.

Създадени са специфични звена, които се занимават с измами и главно с тези, които стават по телефона. Заедно с други институции ще се пишат ограничения против този вид престъпност. Борбата с трафика на хора и киберпрестъпността са измежду целите на Министерство на вътрешните работи.

Министерство на вътрешните работи спипали 1707 мигранти, тръгнали към Западна Европа през страната ни

Вече е в ход и стратегия за предварителна защита на корупцията, сподели Радев. А след приемането на антикорупционния закон също се подхващат ограничения. От друга страна незаконната търговия с цигари е намаляла до най-ниски равнища.

Нова среща сред Министерство на вътрешните работи и синдикатите - без резултат

От началото на годината са назначени 778 служители на реда. Министерство на вътрешните работи ще работи и за създаване на видеонбалюдение във всички общини, сподели Радев. По тематиката Изплащат непредоставени униформи на служители на реда с прекъснато правно отношение с Министерство на вътрешните работи Задържаха турчин и сириец, минали незаконно българо-румънската граница
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР