До края на октомври потребителите на Pay by VIVACOM имат

...
До края на октомври потребителите на Pay by VIVACOM имат
Коментари Харесай

С кампанията „Препоръчай и вземи бонус от Pay by VIVACOM“, потребителите на дигиталния портфейл могат да спечелят 20 лв.

До края на октомври потребителите на Pay by VIVACOM имат опция да поканят собствен другар и да завоюват бонус от 20 лева в цифровия си портфейл. Това става елементарно и бързо в 2 стъпки. Достатъчно е потребителите да влязат в приложението, да изберат менюто Earn (Печели) и да споделят персоналния си линк със своите другари.
Сумата от 20 лева може да получи всеки поканен, който се записва в Pay by VIVACOM посредством получения личен линк, поръча своята физическа карта Mastercard Digital First и извърши покупка с нея.
Същата сума чака в приложението и потребителя, който е споделил персоналния си линк. Всеки ползвател на Pay by VIVACOM може да кани безграничен брой другари и да печели сума за всеки един, който се записва в приложението през съответния линк, съобщи своята физическа карта и извърши покупка с нея.
Mastercard Digital First е първата по рода си платежна карта в България. Тя има всички функционалности на безконтактните карти, само че е с по-голяма сигурност, по-добър надзор и изчистен минималистичен дизайн.
За улеснение и сигурност на потребителите, на физическата карта са изписани единствено имената на картодържателя и липсва каквато и да е било сензитивна информация. Уникалният 16-цифров номер (ПАН) и CVC кода за онлайн заплащания с картата се съхраняват единствено в цифровия портфейл. Достъп до приложението има само титулярят посредством потребление на биометричните си данни за отключване на Pay by VIVACOM или конфиденциален код.
Mastercard Digital First може да се „ заключва “ с един клик в приложението, а отключването ѝ става още веднъж от титуляря посредством въвеждане на биометрични данни или конфиденциален код за достъп.
Повече информация за акцията „ Препоръчай и вземи
бонус от Pay by VIVACOM “ можете да откриете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР