Само в онлайн магазина на VIVACOM до 16 февруари, клиентите

...
Само в онлайн магазина на VIVACOM до 16 февруари, клиентите
Коментари Харесай

Смартфони и смарт аксесоари Samsung с до 150 лв. отстъпка в онлайн магазина на VIVACOM

Само в онлайн магазина на VIVACOM до 16 февруари, клиентите могат да се възползват от с отстъпка до 150 лева Промоционалните цени са годни при подписване на нов контракт или възобновяване на настоящ, или закупуване на устройството в брой или на погашение.
В онлайн офертата са включени и най-новите флагмани на Samsung от серията S21 - Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra. Устройствата съчетават грациозен и съвременен дизайн с отлични работни характерности, с цел да удовлетворят потребностите на актуалните консуматори. И трите модела оферират впечатляващи камери, мощни процесори и обширни екрани с адаптивна периодичност на освежаване 120 Hz в секунда.
Отстъпка в онлайн магазина има и в цената на Note 20 серията на Samsung. Флагманите се отличават със моден дизайн, висока функционалност и присъщия за Note серията S-Pen, който прави потреблението на обичаните приложения още по-лесно и комфортно. А Samsung Galaxy Note20 Ultra към този момент е съчетаем с 5G мрежата на VIVACOM, с цел да могат потребителите да се възползват от опциите на ултра бързата съгласуваност с чудесно качество и голям потенциал.
В промоцията е включен и сензационният сгъваем смарт телефон Samsung Galaxy Z Fold2. Сгъваемият екран прави устройството многофункционално, плътно и комфортно за потребление в динамичното всекидневие. А AMOLED технологията подсигурява динамично систематизиране на нюансите и по-контрастни цветове на картината. Samsung Galaxy Z Fold2 разрешава безпроблемна промяна сред екраните на модела, без да се прекъсва работата на приложенията.
От смарт аксесоарите отличен избор за дейните хора са смарт часовниците Galaxy Watch3. Те наблюдават десетки типове физическа интензивност, дават препоръки в действително време и разполагат с тракери за следене на равнището на стрес и сърдечния темп. Притежават и разнообразни функционалности, като синхронизиране на календар, събития, вести от обществените мрежи и видимост на изпратените изображения без в допълнение допиране. Galaxy Watch3 са съвместими с новото потомство вградени карти eSIM, с цел да могат потребителите елементарно и комфортно да одобряват позвънявания и да набират от часовника си, когато смарт телефонът не е в тях.
Всички устройства Samsung, с отстъпка до 150 лева в актуалната онлайн промоция могат да бъдат открити.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР