До края на годината руският президент Владимир Путин ще бъде

...
До края на годината руският президент Владимир Путин ще бъде
Коментари Харесай

Путин ще си отиде до 2023 г.

До края на годината съветският президент Владимир Путин ще бъде изпратен в санаториум, предвижда някогашен началник на МИ6, съобщи NOVA, цитирайки БГНЕС.

При непрекъснатите клюки за съществено утежняване на здравословното положение на съветския водач, един от методите за " напредване на нещата ", без да е нужен принудителен прелом, е настаняването му в дълготраен болничен център за неизлечимо заболели, съобщи Ричард Диърлов. Това са мислите на Диърлов, който приказва в подкаста One Decision, на който е съорганизатор.

„ Мисля, че той ще си отиде до 2023 година - само че евентуално в санаториум, от който няма да излезе като водач на Русия. Не споделям, че няма да излезе от санаториума, само че няма да излезе повече като водач на Русия. Това е методът да продължим нещата без прелом “, заключи той. През април беше обявено, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза и е следен 24 часа в денонощието от лекар-специалист. Откритието, направено от проверяващата медия " Проект " - блокирана в Русия и в този момент функционираща от чужбина - поддържа неотдавнашните теории, че Путин е оповестил война, страдайки от медицински проблеми, скрити от съветския народ. Една от версиите е, че той е бил лекуван със стероиди, което е довело до отичане на лицето и шията.

Диърлов уточни Николай Патрушев, секретар на Съвета за национална сигурност и един от обичаните " силовици " на Путин, като евентуален заместител, в случай че Путин бъде откаран в санаториум. „ В този случай заместникът евентуално ще стане непрекъснат ", добави той. " В съветското управление няма проект за последователност “. Той изрече съмнение, че наближава " краят на този режим в Русия ", само че " това не значи, че той ще изчезне ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР