До края на август ще бъде пуснато изцяло движението по

...
До края на август ще бъде пуснато изцяло движението по
Коментари Харесай

До края на август пускат движението между бул. България и Луи Айер в София

До края на август ще бъде пуснато напълно придвижването по бул. “Тодор Каблешков”, в сектора сред бул. „ България “ и „ Луи Айер “, разгласи зам.-кметът по публично строителство в Столичната община инж. Ангел Джоргов.

“Най-вероятно в четвъртък стартират асфалтовите работи. Заедно с асфалтирането и на пътното платно, и на велоалеята ще лишават някъде към 10 дни, след което булевардът ще бъде отворен в цялостен профил сред “България” и “Луи Айер”. Към края на месеца ще бъде отворено за придвижване “, уточни Джоргов. Той направи конкретизиране, че велоалеята ще бъде асфалтирана и по нея ще се движат краткотрайно пешеходците до момента в който се ремонтират тротоарите.

“Предвидено е засаждане на дървета както на бул. “Тодор Каблешков”, по този начин и на “Коперник”, по този начин и на всички други места, където е планувано засаждане на дървета. Това ще стане през октомври и ноември, когато времето разрешава “, уточни още той пред БГНЕС.

Ремонти текат и на “Гоце Делчев “, в сектора сред " Петко Ю. Тодоров “ и “Костенски водопад”, само че той е по линия на “Софийска вода”, посочи още Джоргов.

“От няколко години там имаше проблем с канала. До началото на септември се планува този ремонт, като все още те си изпреварват графика и сега дори са почнали асфалтиране и възобновяване на пътното платно. Очаква се придвижването там да бъде пуснато в края на месеца “, добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР