До излизането на осмия сезон на сериала “Игра на тронове”

...
До излизането на осмия сезон на сериала “Игра на тронове”
Коментари Харесай

Софи Търнър: Осмият сезон на “Игра на тронове” ще е най-кървавият досега

До излизането на осмия сезон на сериала “Игра на тронове” по екраните остава година, само че актрисата Софи Търнър съобщи, че той ще е най-кървавият до момента, заяви в. “Дейли мейл”.

“Това е “Игра на тронове”, тъй че ще бъде още по-кървав, с повече гибел и душевни терзания, в сравнение с предходните години”, даде обещание Софи Търнър, която извършва ролята на Санса Старк.

Въпреки клетвата за цялостно безмълвие за ставащото в последния сезон на сериала, информация изтича. Най-вече от 22-годишната Софи Търнър, която все загатва, че развиването на сюжета ще е вълнуващо, само че в никакъв случай не дава по-големи детайлности.

По-рано тя разкри, че целият актьорски състав е ръкопляскал и плакал, когато се е събрал на масата за общото изчитане на сюжета.

Софи Търнър съобщи, че в последния сезон на сериала, в който всичко е сложено на карта, героинята й Санса Старк най-сетне става боец.

“Винаги съм чувствала, че тя носи воина вътре в себе си. Струваше ми се, че Санса се учи и се приспособява, и в даден миг ще ни го покаже. И тя го стори. Бях доста задоволена, когато това се случи”, съобщи актрисата.

Софи Търнър сподели, че е удовлетворена от края на историята за героинята си.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР