До 10 г. ще има медикамент за значително удължаване на

...
До 10 г. ще има медикамент за значително удължаване на
Коментари Харесай

До 10 г. ще има медикамент за значително удължаване на живота

До 10 година ще има медикамент за доста удължение на живота …Биологът доктор Андрю Стийл (Andrew Steele) декларира, че научният свят към този момент е доста покрай основаването на медикамент, който може да удвои продължителността на човешкия живота (HiddenTruth.site).

 Д-р Андрю Стийл
Д-р Андрю СтийлУчените предвиждат, че това ще се случи в идващото десетилетие.Според английския академик, в близко бъдеще забавянето на процеса на стареене ще стане действителност за човечеството. Ученият акцентира, че това не значи, че хората в преклонна възраст ще се върнат в младо положение на тялото.Стийл твърди, че учените ще основат лекарство, което ще предотврати здравословните проблеми, свързани с възрастовите промени в тялото. Например артритът, болките в ставите и чупливите кости ще изчезнат.Скоро откривателите ще могат да открият първопричините за болесттите и да основат ефикасни медикаменти. Това доста ще забави процеса на стареене и сенилните болести.
Четете още: Тайната на щастието може да се разкрие в препоръките на БудаСега учените тестват новаторските разработки. Андрю Стийл има вяра, че първоначално ще бъде доста извънредно да срещнете възрастен човек, който не се оплаква от артрит, сърдечно-съдови болести или рак.

 be2c0e4bc68e97336862a76636fd8047 L 600x323 - До 10 година ще има медикамент за доста удължение на живота
В същото време, биологът споделя, че въпреки всичко 150-годишните пенсионери няма да бъдат като 20-годишните момчета и девойки.Със сигурност ще има разлики във външния тип, само че процесът на стареене ще е доста занимателен.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР