Дните стават все по-дъждовни и есенни, а с това се

...
Дните стават все по-дъждовни и есенни, а с това се
Коментари Харесай

10 идеи за есенен уикенд с половинката

Дните стават все по-дъждовни и есенни, а с това се усилва и времето, което прекарваме у дома.

Разбира се, есенния почивен ден можем да прекараме задоволително добре с книга и топла напитка на дивана. Но за какво да не се позабавляваме и постоплим с половинката? Особено през мрачния и дъждовен уикенд, когато на открито сигурно не е доста прелестно.

В идващите редове ще ви дадем 10 хрумвания по какъв начин да прекарате почивните си дни с половинката, без значение дали на открито е слънчева, или мрачна есен. Сигурни сме, че което и от предложенията ни да изберете, ще се радвате един на различен с обичания човек.

1. SPA уикенд в планината

Не единствено зимата, само че и есента е подобаваща за спа уикенд за двама в планината. Необходимо е единствено да ревизирате прогнозата за времето. Ако се обрисува да е тъмно, студено и дъждовно, умерено можете да си прекарате уикенда единствено в SPA зоната. Ако въпреки всичко се обрисуват и слънчеви часове, нищо не ви стопира да се насладите на природата и да се разноските единствено двамата.

SPA уикендите са чудесна опция и да останете сами и да експериментирате в леглото. За дамите това е комфортен миг да си облекат ново еротично долни дрехи или просто да изненадат обичания със секс играчка. 

2. Филмов маратон

 10 хрумвания за есенен уикенд с половинката

Филмовите уикенд маратони са идеално решение за почивните дни. Ще имате задоволително време уединено, в което да гледате поредност от филми, обичани и за двамата жанрове или просто остарели комедии. Каквото и да изберете, постоянно можете да „ отпочинете “ от кино лентата и да се порадвате на половинката.

3. Секс уикенд у дома

Независимо дали сте двойка неотдавна, или имате дългогодишна връзка, секс уикендът у дома е чудесна опция да се опознаете или преоткриете в леглото. 

За задачата можете да обсъдите разновидностите за нови пози, вибро аксесоари, еротично секси долни дрехи и секс аксесоари играчки, с които да се позабавлявате. 

А и сигурно новата седмица ще стартира отлично след подобен уикенд. Не забравяйте и шампанското, ягодите или обичаната си храна, с цел да бъде цялостно удоволствието.

4. Романтична разходка в града

 10 хрумвания за есенен уикенд с половинката

Есента несъмнено е най-красивият сезон. А още по-красиви са дребните сантиментални улички в градовете. Можете да се отдадете на разходка по тях, а по-късно да се радвате на компанията си в обичано заведение с топла напитка.

5. Екстремно прекарване за двама

За рисков уикенд имате доста и разнообразни благоприятни условия. Можете да изберете тандемен скок с бънджи или парашут, по-труден маршрут в планината с пребиваване в хижа или офроуд премеждие, както и всяко друго прекарване, за което мечтаете и двамата. 

След рисковите моменти можете да си отделите и няколко единствено за вас двамата. Нощувката в хотел, хижа или къща за посетители дава благоприятни условия за още по-силно разгорещяване на пристрастеностите, като отговарящ край на рисковия ден.

Още забавни хрумвания за уикенда:

 10 хрумвания за есенен уикенд с половинката

6. Шопинг в мола
7. Отиване на кино
8. Пътуване до непосредствен град/село
9. Посещаване на спортно събитие
10. Бар вечер с обща компания

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР