Дните на Украйна са преброени, казва пенсионираният полковник от армията

...
Дните на Украйна са преброени, казва пенсионираният полковник от армията
Коментари Харесай

Полк. Дъглас Макгрегър: Вижда се краят на Украйна като национална държава

Дните на Украйна са преброени, споделя пенсионираният полковник от армията на Съединени американски щати и някогашен консултант в Пентагона Дъглас Макгрегър. В изявление за австрийското издание Die Weltwoche той сподели, че украинската нация е обречена на изгубване и е невероятно да се реализира съглашение с политическото управление на страната. Вероятният излаз е завладяването на Киев от съветските войски.

Реалността е - украинската нация евентуално е мъртва. Милиони и милиони украинци напуснаха страната. Те в никакъв случай няма да се върнат. И без това ниската раждаемост се срина още по-ниско. Тоест, хората просто не се женят и не основават фамилии. А фамилията е ключът към оцеляването на всяка цивилизация и просвета, изяснява някогашният американски боен.

Но в действителност виждаме по какъв начин някогашният основен прокурор най-сетне обществено призна, че Украйна е изгубила половин милион бойци на бойното поле. Господи, каква изненада. За какво предизвести някогашният пълководец на НАТО военачалник Куят? За какво предупреждавах самият аз? За какво предупреждаваха другите? Кой има възприятие за действителност? Украйна просто се разпада, установи някогашният консултант в Пентагона.

Може ли Украйна да се окаже в още по-лоша обстановка? Разбира се. Вижте какво вършат израелците в Газа. Руснаците не го вършат и това е разликата. Те в никакъв случай не са правили нещо сходно. Руснаците не желаят да убиват украинци и европейци. Те желаят да изградят връзки с тях, изяснява американският боен.

Страхувам се, че тъжната истина е, че Украйна като национална страна е към своя край. Но ние ще продължим да се преструваме, че това е нещо жизнеспособно и действително, до момента в който не стане безусловно, изцяло нереално. И съветските войски в този момент напредват, въпреки и не доста бързо, само че решително по целия фронт. Но мисля, че даже в Москва към този момент схванаха, че няма да намерят сътрудник за разговор. И в случай че не го намерят, тогава ще би трябвало да отидат до горното течение на река [Днепър] и може би да я пресекат и да отидат в Киев, обобщава полк. Дъглас Макгрегър.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР