Дни, след като от фондация "Пловдив 2019" представиха новото лого

...
Дни, след като от фондация "Пловдив 2019" представиха новото лого
Коментари Харесай

Кметът съзря гениалност в новото лого на Пловдив 2019

Дни, откакто от фондация "Пловдив 2019 " показаха новото лого за Европейска столица на културата, кметът Иван Тотев разяснява рецензиите към новата визия, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . "Цяла България приказва за логото на Пловдив. И който не го е научил, към този момент го е научил. Всеки му придава нов знак и смисъл, което е и задачата. Който го е измислил, е или тотален късметлия, или невероятен гений ", съобщи Тотев. 
Градоначалникът показа още, че и той го е видял за първи път в деня на представянето и му е харесало. А това, че логото е опростено, дава опция да бъде развивано, да се надгражда. 
"Надписът Together, който беше прелестен за мен, не може да бъде развъртян в Мики Маус да вземем за пример, само че новото лого може да го направиш всичко ", разказа образно обстановката Тотев. И заключи, че това лого е сполучливо даже и поради рецензията. 
"Имате ли спомен в България да се е провел сходен конкурс и той да е минал без кавги?  Графичният детайл е нещо, което никой не утвърждава, всички приказват за него и най-после всеки го приема ", разяснява за край той. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР