Дни след ареста на Кийт Раниер - съосновател на мистериозната

...
Дни след ареста на Кийт Раниер - съосновател на мистериозната
Коментари Харесай

Актриса снабдявала секта със секс робини

Дни след ареста на Кийт Раниер - съосновател на мистериозната група NXVIM, за която се счита, че е фетиш, в който били експлоатирани полови робини, на актрисата Кристин Крюк ѝ се наложи да изяснява, че няма нищо общо с нея и не е набирала дами за полова употреба, оповестява „ Пийпъл “. Раниер беше задържан в Мексико, откакто Ню Йорк го упрекна в трафик на хора и трудова употреба.

57-годишният мъж употребявал властта и въздействието си като началник на култа, с цел да промива мозъците на дамите и да ги принуждава да вършат секс и да работят. Телата им били „ гравирани “ с неговите букви, написа "Блиц ".

Според обява в „ Ню Йорк поуст “ Кристин Крюк примамвала дами в организацията. Тя е най-известна с ролята си на Лана Ланг в сериала „ Смолвил “, който споделя ранната история на Супермен.

„ Когато бях на 23, взех „ натоварен курс “ в Изпълнителните стратегии за триумф (NXVIM), което разбирах като курс за самопомощ и личностно израстване, който ми оказа помощ да преодолея срамежливостта си. Затова и продължих с програмата. Напуснах преди към 5 години и имам минимални контакти с хората там “, написа актрисата, която в този момент е на 35.

Освен това тя отхвърля да е взела участие в подгрупа или по-тесен кръг в организацията, наименуван “Dominus Obsequious Sororium” (DOS, „ стопанин на робините “), в който дами служели като секс робини на господарите си мъже. Крюк твърди, че в никакъв случай не е взела участие в сходни действия и назова обвиняванията безспорна неистина.

Тя, обаче, е отвратена, от информацията, изнесена от пострадали дами от „ вътрешния кръг “ DOS и им благодари за смелостта да сътрудничат на следствието.

Колежка на Крюк от „ Смолвил “ – Алисън Мак, е посочена за втора в йерархията на култа след Раниер. Тя била въведена там от Крюк, която по-късно напуснала, само че Мак се издигнала доста високо.

От основаването на Изпълнителни стратегии за триумф, което е организация-чадър над NXVIM, Раниер поддържал непрекъснато група от 15-20 дами, с които правел секс. Според показанията им, те трябвало да му останат правилни и не им било позволено да разискват връзките си с него. В курсовете на групата се проповядва, че мъжете би трябвало да имат многочислени полови сътрудници, до момента в който дамите би трябвало да бъда моногамни и DOS се пробва да помогне на дамите да преодолеят своята „ наследствена уязвимост “ и „ свръхемоционална природа “.

Обвиненият в полова и трудова употреба Раниер е задържан в понеделник в първокласна вила в Мексико, чийто наем е 10 000 $ на седмица. За последните 20 години над 16 000 души са платили суми приблизително по към 5000 $ за образования и уъркшопове, които обещавали на участниците да ги отведат на странствуване за личностно развиване и себеоткриване.

Твърди се, обаче, че дами били изнудвани посредством компрометиращи материали – персонални данни, голи фотоси и други, да се съгласят да вършат секс. След това на телата им били издълбавани буквите на Раниер, който „ самичък стоял на върха на пирамидата като най-висш стопанин “. Той може да бъде наказан на от 15 години до пожизнен затвор.

Това не е първият случай, в който звезди се забъркват с мистериозния фетиш. Някои от тях го финансирали с милиони долари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР