Дни преди най-голямото събитие във Великобритания, от Кралския двор разкриха

...
Дни преди най-голямото събитие във Великобритания, от Кралския двор разкриха
Коментари Харесай

Какво ще бъде менюто за сватбата на Меган и Хари

Дни преди най-голямото събитие във Англия, от Кралския двор разкриха какво ще бъде поднесено на сватбата на Меган и Хари.

Кралският майстор-готвач Марк Фланаган показа, че множеството от ястията за приема, който кралица Елизабет II, ще бъдат от сезонни английски артикули, в това число и от именията на домакинята.

Той показа, че за гостите ще се грижат над 30 готвача, само че и някогашни чиновници са изявили предпочитание да оказват помощ за огромния ден. Не единствено, с цел да бъдат част от най-очакваното събитие, само че и с цел да могат по-късно да се похвалят, че са били част от него.

“Сватбата не е уместно време за опити. Затова ще бъдат приготвени единствено изпитани храни, най-вече класики,” съобщи Фланаган и показа, че принц Хари и Меган Маркъл се присъединили в подготовката. Те се поинтересували от всички елементи и са пробвали всичко, което ще бъде препоръчано на гостите.

Приемът ще бъде на коктейлни начала, с цел да могат 600-те госта да поддържат връзка повече. Затова ще доминират хапките и ястия в дребни купички, които могат да се употребяват на крайник. Десертите също ще са типичен. Готвачите към този момент подготвят стотици шоколадови трюфели, крем брюле на хапки, бисквити с манго панакота и жълти макарони.

Засега не е ясно какъв ще бъде алкохола, който ще се предлага на приема. До момчента на всички приеми на Кралицата се оферират изискани английски пенливи виновност, както и френско шампанско.

Снимки от подготовката може да видите ТУК!

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР