Дни преди четвъртата годишнина от анексирането на Крим от Русия

...
Дни преди четвъртата годишнина от анексирането на Крим от Русия
Коментари Харесай

Путин обяви анексирането на Крим за пример за истинска демокрация

Дни преди четвъртата годишнина от анексирането на Крим от Русия съветският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила приветства възобновяване на историческата правдивост и дефинира събитието като образец за същинска народна власт, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

"Със своето решение вие възстановихте историческата правдивост, нарушена през руската ера ", съобщи Путин в тирада пред свои последователи, събрали се в кримския град Севастопол на концерт в негова поддръжка. По руско време Крим е лишен административно от Русия и даден на Украйна, отбелязва Агенция Франс Прес.

Руските президентски избори ще се състоят в неделя - деня, когато Русия ще означи четвъртата годишнина от анексирането на Крим, утвърдено през март 2014 година от преобладаващото рускоезично население на украинския полуостров на референдум, който интернационалната общественост не призна. "С решението си вие показахте на целия свят какво е същинска, а не подправена народна власт, дойдохте на референдума, взехте решението си и гласувахте за своето бъдеще и това на децата си ", означи Путин.

"Предстои да се направи още доста за развиването на Крим и Севастопол ", сподели президентът, говорейки за пристанищния град където е основан съветският Черноморски флот. "Ние обаче ще го създадем, ще създадем безусловно всичко, тъй като когато сме единни, сме огромна мощ, способна да взема решение и най-трудните проблеми ", увери Путин.

Осъдено от Киев и Запада, само че приветствано от множеството руснаци, анексирането на Крим стана причина за налагане на Русия на тежки американски и европейски наказания. Путин към този момент отхвърли всевъзможни изгледи за връщане на Кримския полуостров на Украйна. Той направи това във филм на телевизия "Русия 1 ", излъчен в неделя от съветските обществени мрежи Вконтакте и Однокласники.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР