Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Юристът и настоящ депутат Ангел Георгиев е кандидатът за кмет на "Възраждане" в Пловдив

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Възраждане " номинира сегашния народен представител и правист Ангел Георгиев за претендент за кмет на Пловдив, БНР.

На конференция в Българска телеграфна агенция Георгиев съобщи, че главната му мотивация да се кандидатира е, че има потребност от коренна смяна на ръководството на града. " Пловдив може повече, само че е спънат тъй като е впримчен в един корупционен възел. Моята мотивация е да разсечем този корупционен възел и да сложим завършек на това да задушава града. Искам да бъде заменена философията на ръководството, тъй че да се работи в интерес на обществото и жителите, а не на избрани обръчи от компании и предприемачи, които източват града ", сподели Георгиев.

 " Възраждане " номинира организационния си секретар Деян Николов за кмет на СофияСпоред него Пловдив има запаси, само че те не се употребяват рационално, не са разпределени вярно, тъй като с тях се облагодетелстват избрани кръгове към властта.

" Мнозинството от жители считат, че градът е овладян от корупцията. На това би трябвало да сложим край ", съобщи Георгиев.

Бъдещият кандидат за локалната власт се разгласи за градежа на нови ясли и градини във всички региони на Пловдив, за удължаването на маршрутите на градския превоз до околните села, за довършването на околовръстното шосе и разтоварването на трафика посредством стартирането на зелена вълна.

Листата за общински съветници на " Възраждане " ще бъде показана на по-късен стадий.

Георгиев е правист, бил е народен представител и в 47-мото и 48-мото Народно заседание и е измежду учредителите на партия " Възраждане ". Става депутат от Пловдив - област.

Останалите претенденти на " Възраждане " за локалната власт са Деян Николов и Коста Стоянов. Николов ще се бори кметския пост в София, а Стоянов - във Варна.

 " Възраждане " номинира за кандидат-кмет на Варна депутата Коста Стоянов
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР