Дневен хороскоп за вторник, 25 август, изготвен от Светлана Тилкова

...
Дневен хороскоп за вторник, 25 август, изготвен от Светлана Тилкова
Коментари Харесай

Една зодия успява с лекота, друга претърпява срив в семейните отношения

 Дневен хороскоп за вторник, 25 август, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Трудно ви е да сте съвършени в връзките си, макар положителните планове, с които сте изпълнени. Не са изключени нови настоятелен оферти. Задачите си ще извършите съвършено. Ще постигнете задачите си, в случай че не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си отговорности. Не избързвайте и не критикувайте. Няма да срещнете схващане в фамилията си поради днешното неявяване от вкъщи, макар че знаят каква е повода - отишли сте да пазарувате. Претенциите на околните ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави наслаждение, по тази причина по-добре се откажете от интимните мигове. 

ТЕЛЕЦ

Налага се да измененията проектите си, тъй като напрежението към вас ви пречи да постигнете триумф. Не взимайте значими решения, в случай че не успявате да сте задълбочени и разсъдливи. Не бягайте от запознанства. Те могат да ви донесат изгода. Възможна е появяването на настойници, които ценят достиженията ви и желаят да ви оказват помощ, само че не поддавайте, в случай че може да имат неизпълними претенции в подмяна. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки поради ваша страна любовна случки, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. Разправиите с брачния или съкровен сътрудник ще ви донесат единствено разочарования и полово незадоволство. 

БЛИЗНАЦИ

За следващ път сте разочаровани от живота, който живеете, макар че никой не ви е отговорен за вашия избор. Не се задълбочавайте в неприятностите, с които се справяте сполучливо с компликациите по пътя си. Обсъдете договорите за бъдещо съдействие. Помислете си за методите за разгръщане на активността си, в случай че развивате личен бизнес. Изпълнени сте с готовност да наложите мнението си непременно, без да се съобразите с желанието на околните си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на колегата си и от потребния и зареждащ ви със сили секс. 

РАК

Не обещавайте на околните си да се приберете рано от работа, тъй като ще си създадете  неприятности. На работното място не спорете с сътрудниците си и се занимавайте единствено с рутинните си задания. По-добре бъдете почтени в връзките си. Обмислете и подгответе за автограф договорите и финансовите документи. Споделете с околните вашето свободно време вечерта, с цел да ви схванат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без предпочитание за диалози. Откажете се от секса, в случай че нямате предпочитание. По-добре е да сте откровени с колегата си. 

ЛЪВ

Пазете се от нечия непочтеност, която ще ви изнерви, тъй като се постанова да отхвърляте непознати отговорности, които някой е изоставил, и ще блокира за известно време проектите ви. Не се ядосвайте, в случай че не може да измененията обстановката. Бъдете сдържани. Можете да пътувате, в случай че това няма да навреди на работата ви. След работа направете плануваните покупки за дома. Няма причина да не отидете на вечеря с обичания, в случай че сте си я дали обещание авансово, тъй като яда му може да ви пристигна допълнително в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия, с цел да избегнете ревнивост и гневни прояви, в случай че някой ви е гледал влюбено в ресторанта. 

ДЕВА

Внимавайте настроението ви да не стане причина за финансови загуби поради инатливо отвращение да видите дебнещите рискове в договорите, които подписвате. Внимавайте и при работа с режещи принадлежности. Пътуване ще ви се отрази добре. Не споделяйте с никого желанията си. В материално отношение ви чакат триумфи. Работата ви спори. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с обичаните хора, благи дами. Те страдат поради невъзможността да сте по-често дружно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, само че са за предпочитане пред заплахата колегата ви да седне на чашка с сътрудници или другари. 

ВЕЗНИ

Анализирайте реализирано в миналите дни, тъй като равносметката за месеца ви носи изгода. Направете проектите си за идващия месец. Не отхвърляйте предложенията за помощ, в случай че се постанова да приемете повече задания. Бъдете рационални, за  да се справите с работата си и да не отдалечите триумфа от пътя си. Каквото и да се случва не се гневете. Вечерта възстановете естетика в връзките си с вашите близки, а също и с възрастните си родственици, в случай че сте се изпокарали поради ваш женски каприз. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, даже и сте изморени. 

СКОРПИОН

Не взимайте значими решения и не поемайте съществени настоятелен обещания. Ще осъзнаете нови истини, които ще ви обогатят и ще разкрият пред вас неподозирани благоприятни условия. Следобед избягвайте деловите срещи и диалози. Може да се неуспехите поради напрежение в връзките с сътрудниците ви. Нерешени проблеми в фамилията ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате извънредно и уверено. За следващ път изпадате в несъгласие с мнението на близки си. Вечерта докажете, че сте подготвени на помирение и възприятията към брачния сътрудник не са се трансформирали. 

СТРЕЛЕЦ

Очакват ви самопризнание и триумф във всички инициативи, в случай че знаете какво желаете и сте уверени в своята справедливост. Стабилизирайте постигнатото досега и избегнете начинанията. Съхранете положителния звук в деловите и персоналните си връзки. Пазете в загадка своите проекти, с цел да не допуснете неприятели да ви блокират. За да се справите с проблемите в фамилията е добре да си наложите успокоение, скъпи дами. Вечерта продължете диалозите вкъщи. Сексът въобще не е приоритет на интимния ви сътрудник и довечера. Не изневерявайте, даже и да сте обзети от предпочитание за отплата. 

КОЗИРОГ

Налага се да се справяте с неприятности, поради следващите интриги на вашето работно място. Защитете своите ползи. Мнозина ще почувстват незадоволство от себе си. Проверете своята непоклатимост и премислете още веднъж живота си. Откажете се от реализация на концепциите и проектите си, свързани с професионалните ви цели. Не се изненадвайте, в случай че отношението на околните ви се е трансформирало. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо публично състояние и ще сте по-заети, макар че сте дами и би трябвало да се грижите и за фамилията. Вечерта подгответе сантиментална вечеря и се усамотете с обичания. Отдайте се на възприятията си и на полови наслаждения. 

ВОДОЛЕЙ

Пред вас е ден, в който е по-добре да не мислите за разширение на активността си, тъй като няма да срещнете поддръжка от авторитетни хора. Бъдете деликатни и не се доверявайте на всеки в обидата си. На работното си място се концентрирайте в отговорностите си, с цел да завършите дилемите си до края на работния ден. В персоналният живот постигате успокоение, скъпи дами, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подобаващ сътрудник, обявете годежа си. Отдайте се на полови удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, в случай че сте сигурни в възприятията си.

РИБИ

Неприятностите ви ще стартират от сутринта и ще усложнят връзките с приятелите ви. Емоцията ви пречи да възприемете вярно и с разсъдъка си ставащото към вас. Концентрирайте вниманието си на основната си цел или най-важната си задача за деня и не допускайте неточности. Бъдете тактични, в случай че околните ви са позволили неточност в държанието си и са ви засегнали, а вашето женско его е засегнато. Не си коства да се стига до скандал. Няма за какво да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни диалози, вечеря и полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР