Дневен хороскоп за вторник, 08.09, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за вторник, 08.09, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Огромни промени в живота на една зодия вещае днешният ден

 Дневен хороскоп за вторник, 08.09, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Контролирайте страстите си. Ако сте на работното място отхвърляйте единствено дилемите, които са от вашата подготвеност и не се захващайте с нови. Не рискувайте. Във ваша изгода е да отложите деловите срещи и диалози. Не се изкушавайте да подписвате в този ден финансови и банкови документи. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот, с цел да сте щастливи и да живеете в естетика. Вечерта очаквайте сантиментална среща. Сексуалните удоволствия са ваша фантазия за този ден, само че се съобразете и с желанието на интимния си сътрудник.

ТЕЛЕЦ

В живота ви през днешния ден ще се появят непознати хора, които ви сервират нови хрумвания и благоприятни условия за изява и са причина да погледнете на живота си от друга позиция. Провеждайте диалозите със спокоен звук. Имате опция да въплътите в действителност своя остаряла фантазия. Всичко зависи от спестяванията ви предходния месец. В този ден не пропускайте опцията да изразите любовта си и да създадете естетика в фамилните връзки. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление и ще ви освободи от напрежението на работното място.

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте подвластни на доста несъгласия, основани от вас, макар че не си го признавате. Привидно всичко ставащо в живота ви е нормалното и се усещате постоянни, само че сте напрегнати. Жънете триумфи, само че подсъзнателно изпитвате неодобрение от достиженията си. Вслушайте се в своята вътрешен глас. Уловете мига, тъй като любовта е до вас и не трябва да я пропускате. От вас зависи да забравите самотата в дните и нощите си, в случай че не сте обвързани. Ако сте сигурни в възприятията си, не пропускайте половите удоволствия с обичаните си.

РАК

Промените са непрекъснати. Ако работите през днешния ден бъдете настоятелен и умерени в думите си. Същото важи и за връзките с хората от роднинското ви обграждане. Пазете се от неточни сътрудници, които сте провокирали с дейностите си и манията си за уникалност, която постоянно ви вреди. Не изяснявайте връзките с обичаните си хора, тъй като ще сте причина за препирня, която ще ви нарани. Трудно ще намерите още веднъж пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от полови наслаждения, поради невъзможността да премълчавате.

ЛЪВ

Налага се да се отдадете на работа в поддръжка на свои сътрудници, които съгласно вас не я заслужават. Направете го, с цел да си спестите упреците от началниците си. Бъдете правилни и спазвайте условията, наложени на работното място. Ако сте на управителен пост изгубете малко от скъпото си време и посетете  ваши чиновници, които имат здравословни проблеми и не са на работа. Несемейните дами да чакат предложение за брак. Ако са сигурни в възприятията си и в тези на колегата си, денят е съвършен за годеж. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление, в случай че не изпитвате ревнивост, която блокира желанието ви за фамилиарност. 

ДЕВА

Обсебени сте от мисли, напълно подвластни на  проблеми свързани със здравето ви. Имате потребност от отмора. Контролирайте страстта. Планетите ви поддържат във всички инициативи. При неотложни настоятелен срещи и диалози бъдете деликатни в думите си, с цел да не си създадете проблеми и да не оставите неправилно усещане у хората. Силните страсти, поради конспирация, на която сте едва ли ухо и която е провокирала ревността ви, ще се трансфорат в причина за проблеми в фамилията и с интимния сътрудник. Забравете за половите си мечти. 

ВЕЗНИ

В този ден сте подготвени за дейна робата и нови трудови подвизи, само че ви поучавам да не се напрягате с доста задания, тъй като преумората ви вреди на здравето. Не отхвърляйте помощ на близки или другари. Деловите оферти заслужават вниманието ви и ще ви донесат положителни доходи в идващите дни. Личният ви живот е обвързван с известни разочарования.  Въпреки това опцията да го хармонизирате и да се радвате на реципрочност в възприятията е напълно във ваши ръце.  Не се лишавайте от сантименталните мигове и мечтания секс.

СКОРПИОН

Днес сте подвластни напълно на страстта, която е причина да сте прекомерно напрегнати. Не е изключено усложняване на връзките с брачната ви половинка. Не разчитайте на покровителството на Съдбата, в случай че сте решили да давате единодушие за финансови вложения. Дочакайте по-подходящ интервал, когато ще сте нараснали приходите си. Приберете се от работа преди вечеря. Отдайте се на отмора, която ще ви зареди със сили, изключително в случай че сте с обичания си. Ако изпитвате предпочитание да се отдадете на полови преживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

СТРЕЛЕЦ 

Не се изкушавайте да поставяте ново начало на работното място. Завишеното внимание при осъществяване на дилемите ще ви помогне да избегнете грешките и да си спестите напрежението и преумората. Преследва ви възприятие на неодобрение от свършената работа, което е  причина за нервност и податливост към разправии. Ще се наложи да разрешавате персонални и фамилни проблеми, които ще отхвърлят на назад във времето всички други задания. Не ви поучавам да се отдавате на секс, в случай че към този момент сте достигнали етапа на неистовата ненавист. Една непредвидена бременност ще попречи на раздялата.

КОЗИРОГ

В този ден сте обзети от предпочитание да творите и да извършите нов скок по пътя на професионалната си реализация. Бъдете подготвени да помагате на сътрудниците си. Вслушвайте се в препоръките, които ви носят изгода. Независимо от желанието ви за дейна работа, като че ли не сте задоволени от постигнатото и от обстоятелството, че жънете триумфи с лекост. Не допускайте проблеми в фамилията си. Любовта на интимния ви сътрудник сигурно ще ви зареди с нови сили.  Не подценявайте половите преживявания, поради неналичието на естетика в връзките ви.

ВОДОЛЕЙ

На работното си място се концентрирайте в дилемите си. Следобед извършете неотложните поправки вкъщи, с цел да не зародят съществени проблеми в близко бъдеще. Не отхвърляйте препоръчаната помощ. Доволни от себе си ще бъдат тези от вас, които работят умерено и не основават спорове. Личните ви връзки са проблематични. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят желанието ви да сте си вкъщи и с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на полови преживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

РИБИ

Ще получите изненадващо предложение за преференциална работа, само че с парите би трябвало бъдете деликатни. Не харчете, удовлетворени от бъдещите доходи, които не би трябвало да очаквате бързо, а и още не сте почнали на ново място. Прекъснете без кавги и експанзия всички настоятелен партньорства и познанства, които ви вредят. Днес, изключително вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и не сте изпълнили обещанията си за пътешестване със фамилията. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна приятност, в случай че сте избегнали разправиите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР