Дневен хороскоп за понеделник, 13.04, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за понеделник, 13.04, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Конфликтен ден за представителите на две зодии

 Дневен хороскоп за понеделник, 13.04, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Склонни сте да уговорите делова среща, макар че няма да ви е приятна, с цел да не ви досаждат повече. Ако пътувате, бъдете деликатни, тъй като сте разсеяни и изтощени и не са изключени проблеми при диалозите. Обмислете по какъв начин да разрешите правосъдни каузи и разногласия, свързани с бизнеса ви. Сменете юристите си, в случай че не са свършили добре работата си. Следобед са вероятни фамилни разправии, за които няма забележима причина. Децата ви желаят да им обърнете внимание. Вечерта се приберете рано и се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ  

Поведението ви от сутринта е озадачаващо и е причина околните ви да се отдалечат от вас. Прекалили сте с упреците и с нежеланието да поемете своите отговорности. Бъдете компромисни. Търсенето в интернет на нова работа ще се окаже несполучливо през днешния ден. Не ви поучавам да се изкушавате от предложенията, които откривате. Постарайте се да не лишавате от наличието си интимната си половинка. Готви ви изненада, а вие не я пропускайте. Вкусна вечеря на свещи, сантиментални диалози на чаша алено вино и предпочитание за полови наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Чарът ви покорява близките. Промените, които имате желание да предприемете, да са добре премислени, в случай че са свързани с вашия персонален живот. Рискованите инициативи са обречени на неуспех. Проверете деликатно счетоводния баланс на компанията си. Денят е съвършен за задачата. Бъдете деликатни, в случай че има документи с автограф който не е вашия. В фамилията не спорете и бъдете толерантни към околните си. Спокойният звук ще ви помогне повече от проявата на експанзия. Сексуалните удоволствия ще ви оказват помощ да преодолеете рецесията в връзките с обичания.

РАК

Готови сте да рискувате и да проведете делова среща, обвързвана с финансиране на вашия бизнес. Запазете успокоение при диалозите. Обмислете идните промени когато останете сами. Не разчитайте на шанса си. Не прибързвайте с решение за недомислени вложения, тъй като ще сте губещи, в случай че го вземете в този ден. Проблемите с половинките ви са подбудени от нежеланието ви да им покажете, че ги обичате. Взаимното доверие е значимо за двама ви. Ревността ви е наранила обичания ви който е решил да потърси други полови партньорки, с цел да ви отмъсти.

ЛЪВ

Не е изключено да ви принудят да изяснявате персоналните и професионалните си проблеми, а това по никакъв начин няма да ви допадне. Въоръжете се със храброст и признайте вашите недостатъци. Бъдете деликатни и внимателни в връзките с вашите сътрудници. Завършете до обед дълго отлагана работа, с цел да си разчистите пътя към триумфите и да имате време за отдих. В персонален проект не се обрисуват триумфи. Грешки в държанието ви са обидили сътрудниците ви. Вечерта ви чака сантиментална среща. Приятният и изпълнен с страсти секс и вашата тактичност може и да изгладят недоразуменията.

ДЕВА

На работното място не създавайте спорове с вашите сътрудници. И те желаят да работят наедно с вас. Нервността ви е безпричинна. Изречените думи може да ви завоюват другари, само че и врагове. Разчитайте най-вече на себе си. Ще се визиите ослепително при идната ви следобяд обществена изява. Няма да ви липсват и сантиментални мигове, стига да не сте се впуснали в извънбрачна връзка, в случай че сте фамилни. Сами творите бъдещите си проблеми. Не изневерявайте! Сексът с обичания сигурно ще ви достави наслаждение.

ВЕЗНИ

Днес ви основава проблеми неустойчивостта и нарушената естетика в персоналните ви връзки. Трудно ви е да поговорите с околните си. Бъдете решителни. Промените са във ваша изгода. Заемете се с професионалните си отговорности и не се опитвайте да ги трансферирате на сътрудниците си, единствено тъй като желаете да си почивате. След работа си останете вкъщи и отдайте дължимото внимание на околните си. Дори и да сте изтощени пригответе нещо бързо и вкусно за ядене. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с положително самочувствие.

СКОРПИОН

Обърнете внимание на околните си и не проявявайте егоизма си сутринта. Не е редно работата да е постоянно от първостепенно значение за вас. Потърсете компромиса в връзките. Срещите ви в този ден са сполучливи. На работното си място, не се занимавайте с финансови документи. Обмислете бъдещите си професионални проекти. В фамилията създайте естетика и съгласие, тази задача е ваша. Вечерта хапнете с околните си, поговорете и се отдайте на приятни сантиментални мигове с обичания си и на мечтани полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете деликатни, в случай че попаднете в компанията на непознати и досадни хора, които ви разпитват защо ли не при първа среща. Може да се окажат неприятели, които желаят да се сближат с вас. Денят е извънредно неподходящ за търговците. Начинанията могат да бъдат сполучливи, в случай че са премислени авансово. Засилва се увереността ви. Чувствате се неотразими. Отношенията с околните ви са хармонични и откровени. Създайте си сантиментална конюнктура и приласкайте обичаните си хора за приятни полови преживявания.

КОЗИРОГ

Емоцията блокира вашия триумф. Не изливайте гнева си на вашите близки. Те не са отговорни поради проблемите, които имате за следващ път на вашето работно място. Не е изключена поддръжката на авторитетни хора, които са и ваши настоятелен сътрудници, в случай че ги помолите да ви бъдат потребни. Мъжете да се пазят от проблеми в персоналният живот. Трябва им съвет или помощ, която не би трябвало да отхвърлят, единствено с цел да не ги помислят за слаби и неспособни да се оправят сами. Не се вживявайте в проблемите си, а си легнете рано, отлагайки интимните мигове за идната вечер.

ВОДОЛЕЙ

Отложете деловите диалози, даже и в случай че ви притискат да ги проведете. Вашите хрумвания ще реализирате благодарение на остарели сътрудници. Убедете ги по време на настоятелен обед да се съгласят с вашите доводи за реализирането им и да ви поддържат. Намерете време за себе си вечерта и се усамотете, с цел да си отдъхнете от срещите. Внимателният разбор на интимните ви връзки може да ви помогне да преодолеете почналата сутринта рецесия. Вечерта непременно споделете проектите с околните си. Не пропускайте половите удоволствия, които ще ви заредят с нови сили.

РИБИ

Не се надявайте на стремглав триумф на работното място. Бъдете деликатни и не допускайте проблеми в фамилните връзки, които мъчно ще преодолеете. Денят разрешава провеждането на настоятелен диалози и ви дава късмет да подготвите документи, в случай че не са свързани с финансови интервенции. Не ги подписвайте в този ден, с цел да избегнете проблемите. Възможен е непредвиден поврат в персоналния живот и то тъй като сте се заинатили в опит непременно да наложите мнението си. Бъдете деликатни, с цел да не отдалечите обичания си. За вас любовта е от голямо значение, а половият ви живот също би трябвало да е съразмерен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР