Дневен хороскоп за петък, 02.10, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за петък, 02.10, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Неочаквани материални придобивки радват една зодия

 Дневен хороскоп за петък, 02.10, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не работете с финансови документи. Възможни са професионални загуби поради припряност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в областта на банковото дело е наложителна задълбочена инспекция на всичко, което им следва да разписват.  Следобед са вероятни недоразумения с хората от обкръжението ви.  Подгответе се за проблеми с ваш родственик, който ще ви изненада неприятно с измяната си. Приемете обстоятелствата и не се ядосвайте. Ваши съседи се пробват да съсипят брака ви.

ТЕЛЕЦ

Изкушението да спорите с началниците си е във ваша щета. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични.  Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана новина или среща е гаранция за постигането на поставената цел. Не подценявайте опциите си за диалози с чужбина. След работа сте изтощени, напрегнати и ядосани, по тази причина ви поучавам да се приберете вкъщи и да си почивате. Възползвайте се от шанса да стабилизирате връзките си в фамилията. 

БЛИЗНАЦИ

Независимо от скорошните финансови приходи не предприемайте вложения и инициативи. Завършете започнатото и не харчете приходите си от този ден, даже и да са огромни. Докажете на сътрудниците си, че сте виновни и не очаквате различен да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе триумф. Денят ви носи изненади и забавни познанства. Ако не сте фамилни, това е предизвикателство и късмет за нова връзка, в случай че сте фамилни - не изневерявайте. 

РАК

Начинанията ви са обречени на крах и поради ваши прибързани дейности. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете непременно финансовите загуби, подбудени от липса на проницателност. Пред вас се разкриват печеливши вероятности, само че не ги обмисляйте преди края на седмицата. Колкото и да сте изтощени от работа, вечерта отхвърлете отговорностите си вкъщи. От значение е да запазите успокоение и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на персонални проблеми.

ЛЪВ

Развийте възприятието си за отговорност, което е от голяма важност за вас. Умението ви да прогнозирате е гаранция за триумф. Ще завишите престижа си за всеобща изненада. Бъдете деликатни при работа с документи. Очаквайте доходи. Планирайте идната седмица и степенувайте по значимост дилемите си. Следобед персонални проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни страсти. След като се справите с проблемите си създайте сантиментална конюнктура.

ДЕВА

Отново ви следва сполучлив в делово отношение ден. Без особени старания ще реализирате преференциални планове. Очаквайте финансови приходи, които може да вложите във вашата активност. Не позволявайте на вашата подозрителност да усложни деня ви. Създайте естетика в връзките на работното място както с сътрудниците, по този начин и с подчинените си. Подгответе се за упреци от брачния си сътрудник, че го изоставяте на произвола на Съдбата, единствено тъй като ви изпращат на специализация зад граница. 

ВЕЗНИ

Въпреки компликациите проведете деловите си срещи и диалози. Не взимайте прибързани решения. Направете крачката към инициативи след детайлно обсъждане на концепциите си. Не се доверявайте на инцидентни хора във връзка с пари. Радвате се на триумф при неотложни договаряния макар ретроградния Меркурий. Съветвам ви преди пътешестване за ден или два да обсъдите желанията си с околните си, с цел да избегнете разправиите и да се уточните кой ще готви вместо вас, в случай че сте фамилни и имате деца. 

СКОРПИОН

Заемете със дилемите, които в последно време съзнателно пренебрегвахте. завършете изостаналите. Подгответе се за съществени промени. Разговорите с сътрудниците, управлението и околните ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените старания.  Избягвайте запознанствата, с цел да не се разочаровате. Разсеяни сте поради персонални проблеми, притиснали ви от сутринта, които би трябвало да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на тестване, с цел да види дали сте склонни към взаимни отстъпки.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте в отлична форма и подготвени за дейна работа. Стабилизирайте деловите си връзки и бъдете внимателни. Очаквайте възстановяване на финансовото си състояние. Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за инициативи. Чрез еластичност в общуването можете да избегнете проблемите на работното място. Личният ви живот е обвързван с разочарования, подбудени от мощно изразените ви материални желания. В търсене сте на богат сътрудници, а щастието - то не е водещо сега. 

КОЗИРОГ

Очаквайте съществени конфликти с управлението поради вашето опълчване на направени оферти. На работното място са наложителни самообладание и умереност в държанието. Неблагоприятното разположение на звездите може да се трансформира в непредвидена причина за съществени професионални неприятности. Вечерта ще ви натоварят със фамилни отговорности, които не сте отхвърлили поради отсъствието си от вкъщи. Бъдете виновни към околните си и не се измъквайте с извинения, че сте изтощени. 

ВОДОЛЕЙ

Неочаквано ви радват позитивни промени в материално отношение. Имате късмет да спечелите уважението на сътрудниците си и да получите поддръжката им. Отстоявайте възгледите си.  Бъдете внимателни към новите си познати. Трудно преценявате изгодата от отправените ви настоятелен оферти. Ще се наложи да разрешавате фамилни проблеми. Не ви е прелестно това обвързване, само че ще ви донесе успокоение. Ако не сте задоволително тактични рискувате още веднъж да се лишите от полови наслаждения. 

РИБИ

Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, макар че не е малко. Не пренасяйте неприятното въодушевление в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка, приемете я на драго сърце. Подпишете квалифицираните финансови документи. Приключете с работата си до края на работния ден или в случай че може малко по-рано. Следобед и вечерта се отдайте на развлечения със фамилията си. Ще заслужите тяхното утвърждение. Вечерта отидете на ресторант с обичаните си хора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР