Дневен хороскоп за четвъртък, 3 септември, изготвен от Светлана Тилкова

...
Дневен хороскоп за четвъртък, 3 септември, изготвен от Светлана Тилкова
Коментари Харесай

Една зодия с лекота се справя с трудностите, друга се заема със семейни задължения

 Дневен хороскоп за четвъртък, 3 септември, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

От сутринта сте ядосани и раздразнителни поради проблеми в персоналните връзки, които лишават огромна част от времето ви до обед, което ненадейно е наситено с настоятелен задания и диалози. Не са изключени и проблеми с ваши настоятелен сътрудници. Налага да се заемете с неприятни отговорности и да взимате бързо решения. Сутринта сте се скарали с половинките си. Ако не сте се сдобрили на мига, вечерта продължете диалозите вкъщи, само че с цел да се справите с проблемите е добре да си наложите успокоение. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със инцидентни сътрудници, тъй като вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

ТЕЛЕЦ

Бизнесмените да не уговарят срещи и да не организират диалози, свързани с предложение за съдружничество, даже и в случай че са с другари, на които имат доверие. Днес се отдайте на креативния си порив. Ако сте хора на изкуството може да създадете впечатляващи картини, стихове, романи и да блеснете с вашата светлина в общественото пространство. Чувствате, че сте отдалечили от себе си обичаните си с държание, което ги е наранило, или с неправилно и не на място изречени сериозни забележки. Бъдете търпеливи и не настоявайте за полови удоволствия, в случай че на колегата ви липсва предпочитание.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки напрежението денем резултатите от завършването на незабавните задания е ненадейно високо финансово заплащане, което ще получите през идната седмица. Не бива инатливо да проваляте проектите на сътрудниците си, поради отсъствието ви на значими разисквания, които сте длъжни да посетите и да вземете присъединяване с персоналното си мнение. В персоналният ви живот всичко се развива съгласно вашите фантазии, стремежи и упования, благи дами. Денят разрешава оповестяване на годежа ви, макар намесата и несъгласието на вашите родственици. Сексуалните удоволствия ще да завършат с отчаяние, в случай че сте фамилни и сте изневерили. 

РАК

Гледайте метафизичен на неприятностите и проблемите и няма да изпадате в типичната за вас суматоха, когато се сблъскате с тях. Усещането за успокоение ще ви възвърне позагубената убеденост. Ще се справите с компликациите на работното си място, само че с повече усърдие и без да създавате на напрежение. Имате потребност от поддръжката и на околните си, които са ви подготвили сантиментална вечеря, само че вие нямате въодушевление. Не реагирайте прочувствено, в случай че отхвърлят да изслушат проблемите ви. Сексуалните удоволствия са мечтани. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ЛЪВ

Денят ви носи естетика в служебните връзки, която ви радва и ви оказва помощ да сте дейни. На работното място е умерено, в случай че сами не си създадете напрежение. Не е изключено да спорите с ваш сътрудник поради несъгласието ви с неговите хрумвания. Желанието ви тъкмо през днешния ден да харчите пари води до съществени финансови загуби. През деня планирайте времето си по този начин, че да се прибелете за вечеря. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните дами да се приготвят за проблеми. Ако имате до себе си обичани, които са ви потвърдили възприятията си, не пропускайте половите удоволствия.

ДЕВА

Забравете желанието си да вървите напред и да поставите началото на нови занимания. Бъдете деликатни, тъй като сте склонни да се заяждате. Не се впускайте в рисковани инициативи даже и в случай че имате финансови усложнения.  На работното място не се поддавайте на недомислени оферти. В персоналните връзки се радвате на естетика. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви сътрудници са захласнати от чарът ви и са подготвени на всичко, с цел да ви доставят приятни интимни мигове. Покажете същинското си лице, тъй като подправеното не ви носи благополучие, а в случай че го имате, то е краткотрайно.

ВЕЗНИ

Ще се ядосате на ваши близки, тъй като имат свои си проекти. Няма по какъв начин да ви попречат да отидете на работа, макар опитите им да ви натоварят със свои отговорности. Не е желателно да пътувате, с цел да избегнете проблемите с пътната полиция. Деловите срещи отложете за идната седмица. Разправия, провокирана несъзнателно от вас, без причина, единствено тъй като нещо ви е подразнило, може да навреди на връзките с интимния ви сътрудник. Нямате предпочитание да се отдадете на полови удоволствия, тъй като сте се усъмнили във верността му.

СКОРПИОН

Предстои ви кондензиран е с неприятни страсти ден, поради капризите на ваши родственици. От една страна се постанова да работите до късните часове на деня. От друга - да се занимавате с непознати проблеми. Във ваша изгода е да се предпазвате от инициативи и да не разчитате на работа в съдружничество. Не критикувайте! Очаквайте сантиментално запознанство, което може да прерасне в интимни връзки, да ви донесе благополучие в самотата. Сексуалното ви предпочитание не ви разрешава да сте импулсивни в леглото, с цел да не отблъснете интимния си сътрудник, изключително в случай че сте се срещнали скоро. 

СТРЕЛЕЦ

Хармонията към вас е заслужена премия поради всичко, което ви подтискаше предходния ден. Успехът е с всички,  които реализират комерсиална активност. Вечерта излезете на пазар със фамилията си. Ще стабилизирате финансовото си положение в идващите дни, в случай че през днешния ден обмислите и поставите началото на нови задания. През деня сте разсеяни поради мисли за персоналните ви връзки. Вечерта ви радва фактът, че възприятията ви са споделени, само че да ги съхраните зависи и от вас. Разчитайте на приятни интимни преживявания и полови удоволствия, в случай че сте благи с обичаните си.

КОЗИРОГ

Подгответе се за изненадващо предложение, което, без значение дали ще го приемете или не, ще повлияе съществено на професионалната ви кариера. Във вашите ръце е триумфът ви и шансът да разширите активността на вашата компания. Тези от вас, които са уговорили делово пътешестване, могат да го осъществят с триумф. Постарайте се да прекарвате повече време с обичаните си, с цел да не се окаже, че търсят утеха отвън дома ви.  Ще се заредите с сила. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили половите удоволствия няма да са ви приятни.

ВОДОЛЕЙ  

Пригответе се за неприятности, свързани с желанието ви да уговорите за този ден срещи с авторитетни и потребни ви хора. Ако се постанова да изнасяте действителни или виртуални лекции в идващите дни, през днешния ден се подгответе на мира. Не ви поучавам да губите времето си в занимания, които не ви носят изгода. Ако са свързани с имуществени проблеми, ще окажат въздействие и върху персоналния живот. Въпреки компромисите, които вършиме през целия ден, вечерта ще усложните връзките си поради дейностите на някой от фамилията си. Сексуалните ви връзки не дават отговор на упованията ви. Чувствате се подценени и изоставени.

РИБИ

Ще изживеете позитивни промени, които и вие самите не очаквате. Съдбата ви оказва помощ да се справите със дилемите си, които ви притискат със период за осъществяване. Денят е съвършен за пътувания. Признанието и триумфът са ви обезпечени, в случай че гледате действително за ставащото. Ваш сътрудник ще ви окаже неоценима услуга. Сутринта сте заети, само че мобилният ви непрекъснато звъни. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще основат напрежение в връзките ви. Дарете сантиментални мигове на обичаните си, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР