Дневен хороскоп за 30.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес сте

...
Дневен хороскоп за 30.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес сте
Коментари Харесай

Неприятна изненада ще ядоса една зодия днес

Дневен хороскоп за 30.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Днес сте импулсивни и устремени към нови хоризонти, само че дали в този момент е подобаващия миг не се замисляте. Искате да осъществите една ваша огромна фантазия, само че не го правете с порив, който може внезапно да бъде блокиран поради непредвидени компликации. Не е изключено да ви посетят ваши настоятелен сътрудници, пристигнали ненадейно от чужбина. На всяка цена осъществете среща с тях. Компромисите от ваша страна са гаранция за триумф както в фамилията, по този начин и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата хрисимост. 

ТЕЛЕЦ

Ще бъдете неприятно сюрпризирани от новината, че ваш съперник пробва да ви в профил от заемания пост, а в случай че не успее най-малко да си го поделите, изключително в случай че се занимавате с политика. Бъдете бдителни. Заемете се със отговорностите си. Не ви поучавам да се трудите интензивно, в случай че се постанова да сте на работното си място, отдайте се на отговорностите си до обед. Пътувайте. Не се опитвайте да изяснявате персоналните си връзки. Не мислете за невярност, с цел да мъстите със секс със инцидентни сътрудници. Последствията са отрицателни на първо място за вас. 

БЛИЗНАЦИ

Постарайте да си изясните какви са проектите ви за идващите два месеца и не допускайте излишно прахосване. От вярното систематизиране на вашите задания зависи дали ще ги отхвърлите в период. Тези от вас, които имат желание да пътуват за делова среща, да са готови, че може да закъснеят. Не проявявайте раздразнителност. Заслепени от възприятията си не сте подозирали че обичаните ви имат собствен живот, макар, че не желаете да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и страстта. 

РАК

Не сте настроени за другарство с околните си и с вашите сътрудници. Ако имате професионални проблеми ги разрешете сами, без намесата на вашия шеф. Тези от вас, които развиват бизнес, през днешния ден може да пожънат непредвиден триумф. От сутринта ви засипват с претенции ваши родственици – да посрещнете дружно новата година, макар че вие сте възнамерявали пътешестване, да им помогнете с пари, макар че към този момент сте им отказали. Не са изключени неточности и в персоналните връзки, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните ви връзки в този ден са незадоволителни и ви изнервят. 

ЛЪВ

Ще се чувствате постоянни в знанията и умеенето и удовлетворени от вашите достижения. Доброто ви въодушевление ще повлияе и близките. Нямате причина да се притеснявате за финансовото си положение. Какво по-хубаво от това. Опитват се да провалят обмислянето на новите ви професионални проекти, само че няма да съумеят да ви навредят, тъй като сте готови за удари от неприятели. Романтичните запознанства няма да ви донесат предстоящото благополучие. Сексът с непознати сътрудници ще ви сътвори проблеми, в случай че сте фамилни или съществено обвързани. 

ДЕВА

Ако следвате правилните ходове, може да ви предложат покачване, тъй като вашия шеф ви следи, харесва и утвърждава работата ви. Възползвайте се от тази опция. Задачите ви е са доста и по тази причина е добре да планирате идващия месец и да обмислите къде да прекарате почивните и празнични дни. Когато се приберете изяснете връзките с интимната си половинка и се подчинете на разпоредбите, които ви постанова. Струва си най-малко един път да се окажете във властта на възприятията, с цел да не се лишите от полови наслаждения. 

ВЕЗНИ

Съдбата ви през целия ден закриля, макар компликациите на работното място и ви оказва помощ да приключите рано със отговорностите си. Засилва се увереността ви, че сполучливо ще се справите със дилемите си в поставения период. Пазете се от отрицателно въздействие. Контролирайте страстта. Откажете оферти за вложения, за които нямате задоволително средства. Личните ви връзки са проблематични. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни по какъв начин ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате шанса да изживеете мечтаните полови удоволствия. 

СКОРПИОН

В края на годината настроението ви е празнично. Очаквайте компликации при постигането на мечтаните материални триумфи,  за които имат принос и вашите сътрудници. Не пропилявайте възможностите си за уговаряне на доходна работа. Приемете делово предложение. Работата в съдружничество ви носи триумф, тъй като ще ви бъде по-лесно да преодолявате компликациите по пътя си. Бъдете виновни към фамилните си отговорности, пригответе празничната софра. Весело посрещане на Новата 2019 година. Оставете се във властта на възприятията и ще изживеете незабравими полови мигове. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта сте във властта на неподходящи контакти, на досадни телефонни позвънявания, които ви пречат да сте задоволително прозорливи. Намерете бързо решение на проблемите си. Ако сте съсредоточени и търпеливи, ще се справите със отговорностите си. Не допускайте възприятията да попречат на разсъдъка да види същинските черти на хората, домогващи се до вашите проекти. Инатът ви може да съсипе връзките ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и половите удоволствия!  

КОЗИРОГ

Денят изисква да сте сериозни към постъпките си, с цел да избегнете компликациите сутринта, в случай че се постанова да работите до късния следобяд в последния ден от годината. Имате опция да се справите със отговорностите си на работното място. Избягвайте новите запознанства, бъдете сдържани в общуването с сътрудниците си и деловите си сътрудници. В персоналните ви връзки липсва взаимното съгласие. Причината е и във вас и в половинката ви. Днес и доставете наслада и посрещнете в приятна компания или единствено двамата в сантиментална конюнктура.

ВОДОЛЕЙ

Събудете любознанието на вашите сътрудници, като по завладяващ и явен метод ги запознаете с вашите нови планове и им помогнете да вникнат в същността им. Успехът ви е сигурен, в случай че ги претворите в действителност, а и те биха ви помогнали. Бизнесмените през днешния ден не трябва да се съгласяват на вложения. Да отсрочат диалозите за идващия месец. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите връзките си и заканата й да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят в края на годината. 

РИБИ

Денят е изключително сполучлив за всички, само че най-много за за хората на изкуството, които ще получат мечтаното предложение за изява и в родината си и отвън България. Не бива да го отхвърлят. Не пропускайте опцията за себеизява. Не е във ваша изгода да започване нови задания в края на месеца. Изчакайте няколко дни и обмислите още един път желанието си. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подобаващата половинка, а това може да се случи тъкмо преди края на годината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР