Дневен хороскоп за 27.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННа работното

...
Дневен хороскоп за 27.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННа работното
Коментари Харесай

Представителите на една зодия днес са груби с близките си

 Дневен хороскоп за 27.09.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


На работното място ще ви възложат задания, с които не сте сигурни, че ще се справите. Не са ви дали инструкции и този факт ви затруднява в допълнение, само че може да се окаже, че имате поддръжката на ретроградния Меркурий. Тактът и търпението са ви от изгода. Завършете до края на деня започнатото и отложете значимите диалози за следобяд. Не взимайте импулсивни решения, свързани с персоналните ви връзки, с цел да не се окажете самотни преди края на месеца. Не се отдалечавайте от фамилията и обичаните си хора, които се нуждаят от вашето внимание. 

ТЕЛЕЦ

Разчитайте напълно на съобразителността си и на опцията да намерите ексцентрични способи за разрешаване на проблемите на работното място. Възможни са финансови триумфи, даже и при ретроградното придвижване на Меркурий. Нежеланието ви да деянията схващане към предлагането на сътрудниците си и да измененията методът си на работа е във ваша щета. Ваши персонални проблеми, които не сте споделили с околните си, с цел да не ги натоварвате ще се трансфорат в причина за разграничаването им. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, в случай че не сте изнервили денем с държанието си колегата си.

БЛИЗНАЦИ

Ще ви е мъчно да се примирите с обидните думи изречени от ваш сътрудник, само че не трябва да се ядосвате, тъй като Меркурий е назадничав и ще му даде подобаващ урок. Не сте подготвени да простите и по тази причина споровете с управлението и сътрудниците ви са действителна заплаха, която може да ви навреди. Деловите диалози са несполучливи. Отложете ги. Нереалността на проектите може да докара до финансови загуби. В фамилията ще ви изненадат с проблеми, за следващ път подбудени от вашето отвращение да сте откровени и да споделите грижите си. Вечерта бъдете умерени в думите си, не бъдете нападателни, с цел да се лишите от полови удоволствия. 

РАК

Не е изключено да пропилеете деня си в разрешаване на фамилни проблеми и работата ви да изостане. Не допускайте неуспех, откакто сте пожънали нечуван триумф предходния ден. Успехът си гарантирате, в случай че сменяте тактиката си съгласно събитията, само че без припряност, според повелята на ретроградния Меркурий. Изпълнявайте директните си отговорности на работното място. Семейният ви живот е по-спокоен и съразмерен в съпоставения с вчерашния ден. Отхвърлете домакинските си отговорности, пригответе разнообразни ястия, с цел да имате време за себе си. Вечерта бъдете с обичаните си хора, хапнете си добре  и се отдайте на полови удоволствия.

ЛЪВ

Стараете се да поддържате връзка с разнообразни хора, като че ли търсите нова среда. Завършете всички стартирани занимания и обмислете новите, които може да не стартирате незабавно, поради почналото ретроградно придвижване на Меркурий. Не се разсейвайте, с цел да не загубите на вятъра времето си. Не очаквайте вест за предстоящи заплащания. Ще закъснеят. Бъдете внимателни при настоятелен диалози и срещи. В връзките с обичания ви човек царува естетика и съгласие. Споделете проблемите, които ви тревожат. Вечерта останете единствено със фамилията си или с интимния си сътрудник и се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия.

ДЕВА

Преди да се доверявате на поднесената ви информация я проверете персонално. Днес се пазете от прибързани дейности. Конфликтите са поради промени на работното място, които не желаете да обсъдите, в несъгласие с условията на ретроградния Меркурий. Очаквайте да получите уведомление за доходи, които ще ви зарадват тъй като идват в точния момент. Деловите срещи са сполучливи. Вечерта излезте с околните си на разходка или отидете на посетители на другари или родственици. След като се приберете няма за какво да анализирате държанието им, в случай че не ви е харесало. Не мърморете в леглото, с цел да не съсипете половите удоволствия.

ВЕЗНИ

В този ден сте в положително въодушевление и е във ваша изгода да го запазите, вместо да се впечатлявате от нечия недобросъвестност, за която ретроградния Меркурий ще се погрижи вместо вас. Не проявявайте експанзия и не показвайте неспокойствие без причина, а и да има преглътнете я. Начинанията са сполучливи. Не пропускайте положителните благоприятни условия, които ви подарява Съдбата. Вечерта си почивайте. Близките ви са организирали вечеря дружно с ваши положителни другари, с цел да ви зарадват, като даже са поръчали кетъринг, с цел да не готвите вие. Повеселете се, изпратете гостите си и по-късно се отдайте на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни към новите си познати и се предпазвайте от неточности. Страдате поради невъзможността ви да оцените действително характерите на хората, с които се срещате, само че повода е ретроградното придвижване на Меркурий. Не създавайте причина за скандал с ваш инатлив сътрудник. Ако вечерта сте възнамерявали посещение не ви предлагам да пътувате, с цел да избегнете проблемите с пътната полиция. Отношенията с обичаните ви хора ще се успокоят, в случай че не прекалите с претенциите си поради несвършени задания от страна на брачния или интимния ви сътрудник. Пазете се да не го обидите  с недомислените си думи и да не се лишите от полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Трудностите, които не сте очаквали, ще ви извадят от равновесие сутринта. Ще се наложи да измененията желанията си, с цел да се справите със отговорностите си. Разговорите за финансова поддръжка ще бъдат задоволени, само че забравете за начинанията - Меркурий е назадничав. Стабилизирайте постигнатото до този миг и планирайте първия месец на идващата нова година. Изнервени сте от опита да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни връзки. Не реагирайте прочувствено, в случай че интимния ви сътрудник ви упрекне в неучтивост към него, изключително в случай че не сте фамилни. Просто се дистанцирайте и не допускайте полов контакт.

КОЗИРОГ

Не се поддавайте на претенции за промени, които не сте планували. По-добре изчакайте и обмислете всички свои хрумвания в елементи. Склонни сте към спорове. Пътуванията, в случай че са наложителни, осъществете с публичния превоз. Трудности няма да липсват, тъй като сте склонни да се откажете от работата си, което е в несъгласия с условията на ретроградния Меркурий. Вечерта се усамотете. Близките ви са разочаровани от държанието ви и мъчно ще ви простят късното прибирани и принудата да хапнат каквото намерят. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай че не постигнете помирение.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключен спор с управлението и експанзия от страна на непознати хора. Разсеяността ви може да докара до финансови загуби поради неправилно решение за вложения, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Не се опитвайте да свършите работата си за по-кратко от избраното време. Възможни са неточности, които мъчно ще поправите. След работа посрещнете посетители, които освен, че са ви приятни, а и са потребни на вас и на фамилията ви. Искате да се усамотите с околните си, само че те са на друго мнение и ви изнервят.  Докато си легнете ще сте не запомнили за половите си стремежи.

РИБИ

Предстои ви ден допускащ стабилизация и в професионален и в персонален проект. Всичко, което предприемате, би трябвало да е  разумно. Подхождайте реалистично към действителността към вас, с цел да си спестите неуспехите при почналото ретроградно придвижване на Меркурий. Не подценявайте нормалните си служебни отговорности поради срещи и диалози, които не са свързани с работата ви. Семейните да не избързват с крайните решения за разлъка, единствено тъй като са се скарали с брачния си сътрудник. Не се надявайте на полови наслаждения, в случай че сте прекалили с рецензията и с претенциите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР