Дневен хороскоп за 27.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПредпазвайте се

...
Дневен хороскоп за 27.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПредпазвайте се
Коментари Харесай

Раци, днес ще сте изнервени, Деви, не рискувайте

 Дневен хороскоп за 27.05.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Предпазвайте се от прибързани дейности. Избегнете спорове с управлението. Ако работите в индустриално дружество, се предпазвайте от контузии. Работете интензивно и ще имате опция да постигнете материални триумфи. Деловите срещи и диалози ще бъдат сполучливи, в случай че не се поддавате на страстта си. Не надавайте ухо на клеветите, даже и в случай че са свързани с вас и околните ви. Възможни се непредвидени компликации в персоналните връзки. Стабилността ви в възприятията е причина да сте положителни и в леглото. Сексът с новите ви сътрудници ще бъде впечатляващ.

ТЕЛЕЦ

Не проявявайте експанзия и не показвайте раздразнението си на вашето работно място. Успявате във всички инициативи, което не е мотив за кахъри, само че завистта на вашите сътрудници в нервира и с право. Ще се сблъскате с компликации поради нерешени проблеми вкъщи. Не ги мислете на работното си място. Възможни са проблеми в фамилията или с интимната половинка. Не правете прибързани заключения. Най-добрият метод за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими полови преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Днес е по-добре да не пътувате. Бъдете деликатни към новите си познати. На работното място се предпазвайте от неточности и пропуски, поради неправилна преценка на вашите дейности. Имате късмет за материални триумфи. Дори и дребната облага в този ден е във ваша изгода, в случай че не проявявате алчността си. Семейните разправии не би трябвало да ви тормозят, тъй като ще ви донесат успокоение, откакто споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на равнище, само че не би трябвало да проявявате експанзия в леглото, даже и в случай че неистово ревнувате.

РАК

Трудностите ще ви изнервят още сутринта, в случай че не се отдалечите от разправиите на ваши сътрудници. Ще се наложи да измененията желанията си на работното място. Разговорите за финансова поддръжка ще бъдат задоволени, в случай че ги организирате сами. Известие ще промени радикално живота ви. На всяка цена отложете плануваните деловите срещи и диалози. Опитайте се да постигнете положителни връзки  с обичаните си хора. Не съсипвайте хармонията поради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се тормозете, че сексът може да ви обвърже с интимния ви сътрудник, в случай че към момента не сте подготвени за основаване на семейство.

ЛЪВ

Не се поддавайте на настояванията си за промени, които не сте планували или са плод на ваше ненадейно скимване. По-добре ги отклонете и обмислете в елементи предложенията за делово съдействие.  Без особени старания ще се справите със служебните си задания. Успехите са с вас, в случай че сте деликатни. Личните връзки са проблематични, поради опитите ви за следващ път да наложите мнението си и да не изслушвате околните си. Опитвате се да властвате и в леглото, само че сте отговорни сами за отдалечаването на интимната ви половинка и неналичието на предпочитание за секс.

ДЕВА

Рискувате да си създадете спорове с управлението, да се стигне до демонстрация на експанзия, в случай че се намесите в спор, който не ви визира. Не пътувайте. Възможни са огромни неприятности свързани с имуществени въпроси, които отказвате да разрешите. Не рискувайте, като ги пренебрегвате, с цел да не се наложи да плащате скъпо по-късно. Самотните дами би трябвало да са деликатни в избора на интимни сътрудници. Не е изключено през днешния ден да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения, в случай че срещата ви е първата и не сте се опознали, с цел да си спестите страданията.

ВЕЗНИ

Предстои ви ден на стабилизация. Не се поддавайте на страстта, в случай че желаете да предприемате промени, които може да се окажат във ваша щета. Печелите, в случай че не упреквате и не критикувате вашите сътрудници. Отложете пътешестване, без значение дали е планувано или се постанова случайно да го осъществите. Ще се ядосате, поради невъзможността да осъществите напълно проектите си. Вечерта ще изживеете приятни сантиментални мигове. Сексуалните ви връзки би трябвало да са в цялостен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

СКОРПИОН

Тактът и търпението са ви от изгода. Не прекалявайте с материалните си желания. Решили сте да подредите живота си съгласно вашите разбирания. Завършете започнатата работа. Не отлагайте значимите диалози. Трудностите са преодолими, само че през днешния ден са подбудени и от вашите дейности. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в фамилните ви връзки, желаят да ви навредят с интриги и клюки. Пазете се. Не допускайте срив в половите си връзки. Не се лишавайте от здравословен секс.

СТРЕЛЕЦ

Разчитайте напълно на вашата предвидливост за бързото разрешаване на проблемите, зародили през днешния ден на работното място. Очаквайте финансови триумфи. Избягвайте измененията и промяната на хора, с които работите. Стремите се към нови запознанства, само че в случай че са в деловата сфера, може да ви провалят. Не забравяйте, че основаната естетика в фамилията ви е гаранция за положителното ви самочувствие. Не изневерявайте, в случай че сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови полови сътрудници, макар че имате към този момент такива, ще ви донесат бъдещи душевни премеждия.

КОЗИРОГ

Отнасяйте се деликатно към взаимната работа с вашите сътрудници, в случай че се е наложило да я започнете през днешния ден сутринта, с цел да не получи разминаване във вашите и техни визии за организацията на деня. Не са изключени съществени проблеми с хората от обкръжението ви, които завиждат на професионалните ви триумфи. Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи единствено да ви ядосат, а като се сдобрите да желаят скъпи покупки. Вечерта се отдайте на драго сърце на мечтан и от двама ви паметен секс.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключено да пропилеете денят си в разрешаване на роднински проблеми и работата ви да изостане. Разрешете умерено и без експанзия противоречивите настоятелен въпроси, като не се отказвате от вашите правила. Събитията денем ще окажат съществено въздействие на живота ви. Думата ви ще тежи, в случай че я кажете със спокоен звук. Жените  ще се радват на ново ненадейно запознанство. Мъжете да не се впускат в невярност, привлечени от чара на своя колежка, тъй като сексът, даже и в случай че им е прелестен, ще е мотив за бъдещи неприятности.

РИБИ

Подвластни сте  на страстта, която ви вреди. Завършете всички стартирани занимания и обмислете новите си задания. Не се разсейвайте, с цел да не загубите доста пари поради неточности, които се постанова да покриете от заплатата си. Работете решително и умерено. Не критикувайте. Обсебени сте от мисълта за обичаните си хора и желаете час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви чакат незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са натурален завършек на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР