Дневен хороскоп за 25.11, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 25.11, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Една зодия трябва да се предпази от грешки на работното място

 Дневен хороскоп за 25.11, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

В директната ви професионална активност се предпазвайте от неточности, подбудени от доверяване на непроверена информация. Искате да блеснете с цената на финансови загуби. Не бива да пропускате служебно или персонално пътешестване поради ината си. Ако го пропуснете ще съжалявате още вечерта. Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят вкъщи, в случай че желаят да срещнат подобаващия сътрудник. Ако сте се срещнали през днешния ден с човек, който ви притегля, не бързайте със половите удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

В този ден е добре да си извадите поука от минали неточности и да не се отнасяте безконтролно към финансите си. Очаквайте делово посещаване на ваши задгранични сътрудници. Предварително се запознавайте с крайния вид на всеки контракт, което се постанова да подпишете през днешния ден, като четете и най-дребния шрифт. Почивката е наложителна по тази причина вечерта останете с околните си и не канете посетители в дома си, даже и ваши другари да са настоятелни. Отдайте се на интимни диалози и на полови удоволствия, които са от голяма важност както за самочувствието ви по този начин и за хармонията в връзките ви. 

БЛИЗНАЦИ

На работна среща няма да съумеете да разрешите наболели проблеми. Очаквайте делово предложение, което е добре да не отказвате, макар компликациите, които имате на работното място. Не пропускайте спомагателните приходи. Не ви предлагам да промените работата си, само че не оставяйте без внимание печелившите настоятелен оферти. Избягвайте изясняването на фамилни проблеми, разправиите с сътрудниците или с приятелите си. Вашата подозрителност ви основава проблеми и недоразумения в персоналния живот и ви лишава от полови удоволствия. 

РАК

Не бива да се пробвате да свършите няколко неща по едно и също време. Предстои ви кондензиран с страсти ден. Ще получите признанието и на сътрудниците си и на управлението поради помощта, която сте им оказали. Бъдете деликатни към новите запознанства, без значение дали са настоятелен или персонални.  Отидете на работа в положително въодушевление. Няма да ви липсват забавни запознанства, само че бъдете внимателни и прозорливи и не си слагайте розовите очила. Ако не сте фамилни ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте сантиментална среща. Можете да сключите брак или да обявите годежа си. 

ЛЪВ

Днес сте напрегнати и нервни, с изменчиво въодушевление. Не позволявайте неналичието на мира да провали работата ви. Избягвайте запознанствата и се дръжте добре с сътрудниците си. Забравете ненужните диалози, както и желанието ви за работа с документи. Имате удобната опция, в случай че не сте фамилни, да създадете семейство или да срещнете подобаващата половинка. За избралите деня за подписване на брак, звездите дават обещание щастливи години взаимен живот и полови наслаждения още тази нощ, даже и при по-бавните и бавни в леглото сътрудници. 

ДЕВА

Обмислете идното и планувано преди време осъществяване на диалози със чиновници от държавните институции, с които сте обвързани в настоятелен връзки. Не е изключена поддръжката на авторитетни персони. Претворете проектите си в действителност и не забравяйте за получената преди време поддръжка. Пътувайте! Отношенията ви в фамилията и с интимната половинка са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени подозрения и ревнивост. Прибързаните промени поради невярност са неприемливи. Несемейните могат да основат семейство.

 

ВЕЗНИ

Емоцията пречи на напредъка в работата, обвързвана с виновни задания и ви основава съществени компликации в общуването. Ако сте упорити, ще си осигурите спомагателни доходи. Силите ви се възстановяват. Стабилизирайте постигнатото. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в триумф. Ще се чувствате добре измежду фамилията си, в случай че сте виновни и откровени когато нещо не ви харесва. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите връзки в роднинското си обграждане и да постигнете мечтаната естетика в връзките си. 

СКОРПИОН

Денят от сутринта е изтощителен и под напрежение, само че е удобен за инициативи и пренасяне на нова работа. Обсъдете желанията си с способени адвокати и преценете дали постъпвате вярно. При настоятелен срещи и диалози не прекъсвайте събеседника си, с цел да не се неуспехите с някоя не на място изречена дума. Вечерта си останете вкъщи или излезте на ресторант с вашите близки, изключително в случай че сте избрали заведение в парка. Вечеряйте и се отдайте на отмора и, в случай че имате въодушевление, на взаимно мечтани полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

В този ден обсъдете замислените от вас начинанията дружно с вашите сътрудниците си и началници, в случай че сте нечии подчинени, бъдете дейни и следвайте пътя си, без да се отклонявате от него. Деловите диалози са сполучливи. Разчитайте на интуицията си при осъществяване на поставените ви задания. Проблеми в фамилните връзки поради ревността на половинката ви ще провокират агресивното ви държание, макар че не сте изневерили, само че отново някой е " споделил ". Вечерта се откажете от опитите за фамилиарност и полови мигове. Виновни сте си сами. 

КОЗИРОГ

Поставете началото на новите задания, свързани с ваши планове, само че единствено откакто сте ги разискали с вашите началници и сътрудници. В положение да предизвикате непредвиден поврат в живота си поради несъответствуващи запознанства с нечестни хора. Не взимайте прибързани решения, отнасящи се до професионалните ви проекти. Не се карайте с околните си, които нямат виновност за служебните ви проблеми. Спокойно разрешете фамилните разногласия. Вечерта си почивайте и се откажете от половите удоволствия, в случай че не сте във форма. 

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се за компликации на работното си място. Ако не съберете сили да ги преодолеете, сами сте  виновни за бъдещите си проблеми. Имате опция да подпишете значим контракт и да се отправите на път. Не се отхвърляйте от най-смелите си цели. Не харчете. Започнете да пестите. Семейството ви се нуждае от поддръжката ви, а вие отказвате да я дадете поради отношението ви и неприязънта ви към ваши родственици, на които сте афектирани от години и не сте склонни да им простите.  Имате причина за това и сте в правото си, само че не съсипвайте брака си.

РИБИ

Денят ви сервира опция да пътувате и да предприемете промени на работното място. Жънете триумфи. Ще ви поднесат информацията, която ви е нужна без да я желаете. В професионалния живот триумфът няма да ви изостави и в този ден. Очаквайте вест за доходи. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, поради злоба и опит да основат интриги в фамилията ви, а и тъй като не сте ги поканили на персонален празник да ги почерпите. За какво ли не се сърдят хората! Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от внимание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР