Пенсиониран инженер, който е имал алергична реакция към компютърна томография,

...
Пенсиониран инженер, който е имал алергична реакция към компютърна томография,
Коментари Харесай

Дядо умира, след като е получил алергична реакция към компютърна томография в паркинга на болницата

Пенсиониран инженер, който е имал алергична реакция към компютърна томография, е бил отчаян, защото пропуски в болничното заведение са съдействали за гибелта му, разкри следствие.

Дядо Дейвид Хорсман е имал сърдечен арест след реакция на рутинно сканиране в оборудване в Кралската болница Болтън. Но спиране на връзката сред рентгенографа, извършващ сканирането, и оператора на централата докара до 17-минутно закъснение на екипа за злополука в болничното заведение, с цел да стигне до него.

Тридневно следствие разбра, че екипът от медици е съумял да го реанимират, само че той умира на идващия ден. Независим медицински специалист сподели на чуването, че с бързи и подобаващи грижи гибелта му евентуално е щяла да бъде избегната.

65-годишният Дейвид от Westhoughton посети мобилен CT скенер, благосъстоятелност и обслужван от частна компания InHealth, ситуирана в паркинг на болничното заведение на 27 март 2022 година за скенер, който беше част от последващите грижи за сполучлива интервенция за рак на червата. Той б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР