Дневен хороскоп за 22.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННаправете реална

...
Дневен хороскоп за 22.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННаправете реална
Коментари Харесай

Представители на една зодия са изкушени от изневяра днес

 Дневен хороскоп за 22.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Направете действителна оценка на връзките с хората от деловото си обграждане и в случай че прецените, отдалечете неточните. Обогатете се с нова информация, посредством която да осъществите замислените хрумвания и да постигнете задачите си. Подобрете материалното си положение, без да предприемате цялостна смяна на работното си място, тъй като Меркурий е назадничав. Забравете за работата си вечерта и се отдайте на интимни прекарвания. Не са изключени прояви на ревнивост. Сексът може и да не повлияе позитивно на връзките ви.

ТЕЛЕЦ

Подгответе се за голямо напрежение, изискващо съществено отношение към работата ви в последния ден на ретроградния Меркурий. Възможни са недоразумения на работното място и препирня с сътрудниците ви, само че триумфът е с вас. Бъдете бдителни и не взимайте недомислени решения. Недоброжелатели още веднъж се пробват да ви навредят, само че без триумф. Личните връзки са затруднени, поради невярност от ваша страна. Опитайте се да изясните връзките с интимната си половинка. Откажете се от желанията си за интимни мигове и полови удоволствия, в случай че сте наранили обичаните си хора. Вечерта си дайте отмора и излезте измежду природата. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е удобен за дейна работа и настоятелен срещи. Внимавайте, тъй като Меркурий и през днешния ден е назадничав и сте в положение да го съсипете поради властващата над вас страст. Завършете всичките си задания до обед. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да измененията проектите си и да помислите в този ден за нови сътрудници. Разрешете фамилни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни сантиментални мигове. Без терзание се отдайте на полови удоволствия, които са мечтани от двама ви, тъй като ще ви избавят от напрежението. 

РАК

Денят ви сервира нови преференциални настоятелен оферти, макар ретроградния Меркурий. Добре ги обмислете преди да вземете крайното си решение. Материалното ви състояние сигурно ще се усъвършенства, в случай че сте прозорливи. Деловите връзки, които създавате през днешния ден, са ви потребни, а новите ще се окажат доходоносни в околните месеци, в случай че не се доверявате на непознати. Следобед ви чака незабравима сантиментална среща. Несемейните ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената обич. Сексуалните ви контакти да са добре преценени, с цел да си спестите болесттите на половата система и инфекциите.

ЛЪВ

Най-добре се оставете в ръцете на Съдбата и приемайте това, което ви сервира, а също и условията на ретроградния меркурий, само че с самообладание и без страст,. Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задания, с цел да не се изложите. Ако бизнесът ви не се развива съгласно упованията ви, помислете си дали не сте надценили опциите си. Вечерта очаквайте сантиментална среща. В персоналният ви живот ще зародят затруднения, поради интриги, свързани с невярност, които са ви развалили настроението. За следващ път се откажете от секса, тъй като няма да срещнете реципрочност у сътрудниците си. 

ДЕВА

Бъдете виновни към работата си, изключително в случай че са ви натоварили с нови отговорности. Рекламирайте с триумф комерсиалните си хрумвания и планове от предходните дни. Смело тръгнете към следващата сложена цел. Пазете се от нови запознанства, в случай че са свързани с вашите бъдещи проекти, с цел да не се окажете подвластни от недобронамерени хора. Ще се наложи да разрешавате персонални и фамилни проблеми, тъй като сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като непрестанно ще търсите в сътрудниците си нещо по-различно, което да подклажда подозренията ви. 

ВЕЗНИ

Днес се подгответе за спънки, които пораждат ненадейно и ще нарушат до обед спокойствието ви на работното място. Не сте в въодушевление, липсва ви централизация, а грешките са неизбежни. Общуването с сътрудниците и управлението са затруднени поради нежеланието ви да търпите рецензия и да понасяте забележките им, които са изцяло заслужени. Заради ваши неточности в държанието и залитания в извънбрачни връзки се обрисуват съществени проблеми и недоразумения в фамилията. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради обидата, която сте нанесли на обичаните си хора. 

 

СКОРПИОН

В този ден се пригответе за рутинна работа, само че и за компликации, които сами ще предизвикате. Променете метода си на работа, с цел да е по-лесно на всички. Не отхвърляйте помощ и потребни препоръки. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да деянията схващане към настояванията на сътрудниците си. Следобед ще се успокоите и ще заработите интензивно. Отношенията с околните ви са хармонични и откровени. Колкото повече внимание им дарявате, толкоз по-обичани ще бъдете. Не пропускайте да си доставите незабравими сантиментални и полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

От вас зависи да превърнете измененията в бъдещи триумфи. Рискувате да извършите неправилна крачка, в случай че сте прибързани. Отложете деловите срещи. Въздържайте се от взимане на значими настоятелен решения. Всички ваши дейности, свързани с професионалната ви реализация, да бъдат добре премислени. Успехът е с вас, в случай че не извършите някоя неправилна крачка. От вас зависи да създадете естетика в персоналния си живот и с брачната половинка или интимните сътрудници. Направете първата крачка. Сексът е от голямо значение за положителната ви форма. Събудете предпочитание у интимната си половинка и не пропускайте половите удоволствия. 

КОЗИРОГ

Трудности още от сутринта ще ви принудят да сте съществени във връзка с работата си. Не проявявайте непотребни упоритости и не се самоунижавайте. Бъдете гъвкави и практични. От вас зависи по-нататъшното реализиране на задачите. Дългоочаквано осъществяване на делова среща ви приближава до задачата. Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка, тъй като сте напрегнати и е вероятен раздор в връзките, който мъчно ще избегнете. Не мислете, че в случай че сте засегнали обичаните си хора с типичното си внезапно държание, ще съумеете да изгладите недоразуменията в леглото. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте финансови проблеми, в случай че допуснете ненужни разноски. Бъдете деликатни, с цел да не допуснете съществени загуби, които мъчно ще възстановите, в случай че деянията доверчивост или рискувате. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, в случай че се постанова да ги подготвите тъкмо през днешния ден. Вечерта очаквайте сантиментално премеждие. Несемейните ще срещнат нови другари, които ще обогатят живота им. Сред тях е и мечтаната половинка. Ако за първи път излизате с новите си сътрудници, които неудържимо ви притеглят, не бързайте да се отдавате на полови удоволствия. 

РИБИ

Не провеждайте настоятелен диалози и не преглеждайте финансови документи, Меркурий и през днешния ден е назадничав. Възможно е поради нехайство да допуснете неточности, за които ще се наложи да плащате с цената на финансови загуби. Днес сте натоварени с професионални отговорности, които не ви харесват и сте много изнервени. Не бива да пътувате. Самотните имат шанса да срещнат подобаващата половинка, само че ги поучавам деликатно да преценят нови познати, с цел да не сгрешат в избора си. Семейните могат да се отдадат на възприятията си и да изживеят незабравими интимни мигове с обичаните си хора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР