Дневен хороскоп за 20.01, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 20.01, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Успешен ден за една зодия, напрежение в службата развая настроението на друга

 Дневен хороскоп за 20.01, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не сте склонни да приемете отправената ви градивна рецензия, само че е добре да се вслушате, тъй като е допустимо да ви носи изгода. Поставяйте си действителни цели, в случай че желаете триумфът да е с вас през целия ден. Пригответе се за нови задания на работното си място, само че и за компликации в общуването, поради припряност и недомислени приказки. Склонни сте да бягате от действителността в персоналните си връзки. Сами ще предизвикате затруднения в персоналния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат положителното въодушевление. 

ТЕЛЕЦ 

Сутринта сте разсеяни и не ви се върви на работа, макар че сте дежурни дружно с други ваши сътрудници, само че те не могат да свършат и вашата работа. Затова, в случай че няма по какъв начин да си останете вкъщи, само че го сторите не е изключено да се неуспехите или да си изпросите наказване. Разговорите и деловите ви срещите също ще са неуспех, в случай че се заинатите да ги проведете. Отдайте се на рутината. Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят без да желаят вашето мнение. Кажете, че през днешния ден не ви се беседва по тази тематика. Семейните имат опция да притъпят терзанията поради ремонта с интимни мигове и полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Началото на нови занимания няма да е по този начин сполучливо, както се надявате. Заемете се с рутинните си отговорности и проявете самообладание, с цел да се справите. Избягвайте запознанствата.  Не се изненадвайте, в случай че ви създадат ненадейно предложение за пътешестване и делова среща в чужбина, само че не бързайте да давате позитивен отговор. Ще се приберете по-късно, изтощени, само че удовлетворени от себе си. Останете с околните си, споделете триумфите си и изслушайте по какъв начин е минал техния ден. Не се колебайте и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия. 

РАК

Стига да поискате ще постигнете нов връх в професионалното си развиване още през днешния ден следобяд. Не забравяйте, че сте потвърдили себе си и хората ви се доверяват. Ако се наложи да обсъждате настоятелен проблеми с сътрудниците или бизнес-партньорите си, проведете диалозите следобяд. Ще се наложи да помогнете на ваш другар, който се е оженил за ваша остаряла интимна връзка. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, която желае да пристигна с вас. По-добре изберете по-малкото зло и вземете ревностната си половинка на уговорената среща, вместо да унищожавате половите си връзки. 

ЛЪВ

Не отхвърляйте предложенията за потребно съдействие, отправени ви в този ден, само че единствено ги обмислете до най-малките елементи, с цел да избегнете загубите. Помощта на авторитетни хора ви носи изгода, в случай че не прекалите с претенциите си към тях, с които може да ги одталечите. Пазете се от оферти свързани с търговия на артикули, които не са ви познати. Вечерта очаквайте разправии с родственици поради тленен скандал, почнал в ранни зори. Няма по какъв начин да сте задоволени от половия си живот, откакто непрестанно ви припомнят какъв брой сте неточни към половинката си. 

ДЕВА

Финансови проблеми са мотив за неприятното ви въодушевление. Избегнете пропуските, в случай че сте на работното място, тъй като по-късно мъчно ще ги поправите. Не пътувайте. Проведете плануваните настоятелен диалози, само че е във ваша изгода да не подписвате договорите за другата седмица или за първите дни на идващия месец. До обед избягвайте разправии със фамилията и се пробвайте да се приберете незабавно след края на работното време. Изяснете повода за напрежението с брачната си половинка и не се отхвърляйте от половите удоволствия. 

ВЕЗНИ

Справяте се чудесно с професионалните си отговорности и не се притеснявате от компликациите по пътя си, макар че към вас все има някой, който да ви подсети за тях и да ви пречи да сте задълбочени в работата си. Деловите контакти и запознанства с нови евентуални сътрудници са сполучливи, само че предпазливостта както постоянно е наложителна. Забравяте комфортно за фамилните си отговорности, даже и да са свързани с посещение, което ще ви разтовари, само че по този начин сте решили. Вечерта си останете вкъщи. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и полови преживявания. 

СКОРПИОН

В този ден, по опция още сутринта проведете плануваните настоятелен диалози, които, в случай че са учредени на съответни претенции от ваша страна, ще ви донесат предстоящите резултати и финансови приходи. Бъдете толерантни към сътрудниците си при предложение за бъдеща взаимна активност, като включите и тях даже и с малко присъединяване, с цел да ви поддържат. След работа, стига да сте в настрояние си поканете посетители. Създайте приятна конюнктура за себе си и за околните си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

СТРЕЛЕЦ

Обмислете бъдещите си професионални проекти и пристъпете още през днешния ден към тяхното осъществяване, само че без припряност, тъй като сте изтощени и разсеяни. На работното място запазете успокоение и отхвърлете рутинната си работа до обед. Не се натоварвайте с непознати задания, за което няма да получите признателност. Вечерта имате желание да се отдадете на спокойствието и уюта на вашия дом и да си почивате в компанията на обичаните си хора. Сексуалните удоволствия, стига да са взаимно мечтани, ще ви възвърнат самочувствието. 

КОЗИРОГ

Не ви поучавам да уговаряте заеми в този ден, в случай че желаете да инвестирате в нов план, само че сте длъжни да помислите дали си заслужава. Ако си извършите добре сметките, ще осъзнаете, че имате парите, само че вложете половината.  Работата ви спори, сътрудниците ви се възхищават, а спомагателните задания също ще ви донесат отлични доходи.  Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и забавни, само че уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте опознали добре сътрудниците си, тъй като скоро ще се разочаровате. 

ВОДОЛЕЙ 

Вашето изменчиво държание е повода да дразните сътрудниците си от сутринта. Няма по какъв начин да поддържат начинанията ви, а сами мъчно ще се справите поради инатливото ви опълчване без да сте се стимулирали. По-добре се заемете със отговорностите си и не се ядосвайте, че разчитате единствено на себе си. Това е вашият път към триумфа. Добавете и персоналните си проблеми и картинката на деня ви е кристално неразбираема, тъй като сте се оплели в мрежите на експанзията и страстта, от които сами няма по какъв начин да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото. 

РИБИ

Деловите оферти ви носят изгода. Не ги отхвърляйте. Ще постигнете задачите си, в случай че сте виновни към отговорностите си и не се пробвате да властвате над вашите сътрудници. Тези от вас, които се занимават с планове свързани с задгранични вложения, може  в този ден да реализират мечтаните договорености. Самотните представители на знака да чакат сантиментална среща, която ще промени напълно живота им, в случай че не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави наслаждение, в случай че сте стигнали до точката на шупване и сте позволили скандал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР