Дневен хороскоп за 18.11, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 18.11, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Изгодни делови предложения за една зодия

 Дневен хороскоп за 18.11, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не ви е допустимо да поддържате връзка умерено нито на работното място нито вкъщи. Ваш комшия ще ви сътвори проблеми рано сутринта, когато тръгвате за работа. Ще научите, че ви изпращат на курс за подготовка, за който от дълго време мечтаете. Новината няма да ви зарадва, тъй като обърква проектите ви за месеца, само че си коства да приемете образованието. Посветете част от времето си сутринта, а и цялата вечер на фамилията си. Близките ви чакат от вас повече внимание, а за какво не и приятна страст, в случай че ги заведете на ресторант и се повеселите. След това интимните мигове ще ви се усладят.

ТЕЛЕЦ

Отложете пътуванията и деловите срещи за идващите дни. Емоцията ви вреди и ви пречи да сте дейни на вашето работно място. Не сядайте зад кормилото. Пътувайте с такси или с публичния превоз, в случай че се постанова да заминете на делово посещаване, дано различен кара вместо вас. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за градеж. Не са изключени крайности в държанието ви и непредвидени промени в персоналните връзки, поради невярност, която сте разкрили ненадейно и ви е наранила надълбоко и непоправимо. Независимо от персоналните ви разкрития проверете още веднъж дали не грешите.

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте постоянни в държанието си, което ще се отрази добре освен на връзките с сътрудниците ви, а и на тези с околните ви. Ще постигнете задачите си, само че бъдете търпеливи и осъзнато виновни, а и не трябва да рискувате. Склонни сте да простите с лекост непознатите неточности, като по този метод обезоръжавате неприятелите си. Вечерта се отдайте на фамилията и на обичаните си, на приятни страсти и спокойни диалози с обичаните си хора. Бързо и съвсем безпроблемно сложете завършек на подтискащите ви спорове в фамилията и се отдайте на полови удоволствия. 

РАК

Отнасяйте се изключително внимателно към новите оферти, които ви сервират през днешния ден, макар че не са изненадващи, очаквали сте ги. Не се впускайте в дейна работа, тъй като сте застрашени от неточности поради припряност. Възможни са проблеми в връзките, в случай че не сте компромисни. Не са изключени  закономерни затруднения в фамилните връзки, поради нежеланието ви да отстъпите пред настояванията на околните си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разноски преди празниците в края на месеца, даже и в случай че брачната ви половинка се пробва да ви лиши от секс. 

ЛЪВ

Искате да получите нова информация и да обогатите знанията си и имате желание да го сторите посредством вашите познати. Както новите запознанства, по този начин и възобновяването на старите са подвластни на страстта и ще ви навредят в бъдеще. Следобед избегнете развълнуван спор на работното място, в който не е добре да взимате присъединяване. Семейните да запазят връзките си. Ако не сте фамилни имате доста обожатели, само че сте влюбени до уши единствено в един, а през днешния ден имате опция да споделите възприятията си. Бъдете откровени и не премълчавайте. 

ДЕВА

Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи вашата кариера. Не са изключени прибързани дейности от ваша страна. От сутринта ще ви скапват настроението на работното място, поради противоречие с концепциите ви. Възприемайте всичко умерено и въздържано и се подгответе за работа, с цел да не пропилеете деня в кахъри. Ваши родственици се пробват да ви основат проблеми с брачната половинка. Не допускайте тяхната интервенция, в случай че бракът ви е постоянен. Сексуалните ви връзки са хармонични. Вечерта още веднъж ще летите в облаците на любовната омайност.

 

ВЕЗНИ

Денят ви е под напрежение и изпълнен с непредвидени, само че и с предвидими и за ваше утешение преодолими професионални компликации. Въпреки че бавят работата ви се обрисуват положителни благоприятни условия за облага. Не ги пропилявайте, само че и не харчете извоюваните пари. Във ваша изгода е да сте внимателни към новите си познати. Трудно ще избегнете проблемите в фамилните връзки или различия с сътрудниците си, в случай че придвижите неприятното си въодушевление от работното място и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм и да оставите ядовете си пред прага. 

СКОРПИОН

Омръзнали са ви претенциите на вашите сътрудници и близки, тъй като не са наясно какво желаят и ви пречат да работите. Едните желаят да им помогнете, другите - непрекъснато да им обръщате внимание. Не се включвайте в несигурни вложения, единствено тъй като търсите лесна облага. Честата промяна на настроенията е спънка в работата ви. Рискувате да се неуспехите в персоналните връзки поради съмнение във ваша половинка, а и неспособност да повярвате в възприятията си. Денят е съвършен за пътувания. Вечерта се отдайте на отмора след обичаните си хора. 

СТРЕЛЕЦ

Трудно ще получите поддръжка, с цел да осъществите новите си хрумвания, поради завистта на ваши сътрудници, които желаят да са на вашето място. Очаквайте преференциални настоятелен оферти, които би трябвало да обмислите добре. Започнатите задания ще бъдат сполучливи. Не се лишавайте от поддръжката на сътрудниците си, която ще ви даде убеденост. Бъдете умерени в рецензията, в случай че откакто се приберете заварите неразбория в дома си, поради отплата, че сте предизвестили, че ще работите и няма да сте си вкъщи в почивния ден. Не спорете с интимната си половинка. 

КОЗИРОГ

Днес сте с изменчиво въодушевление, тъй като обмисляте пътешестване, което е спънка да се справите със дилемите си, само че е по-добре да си останете на работното място. Ще избегнете проблеми, в случай че сте деликатни. Не се поддавайте на въздействие в профил. Налага се да признаете, че триумфите ви се дължат и на помощ оказана ви от вашите сътрудници. Ако не сте фамилни не се надявайте на запознанство с подобаващата половинка, макар опитите да ви оженят преди края на годината. Няма да бъдете щастливи. Семейните да прекарат вечерта със своите близки.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете изключително внимателни с новите си познати, в случай че са свързани с деловата ви активност и през днешния ден се появяват в живота ви, освен това изтъкани от любознание и предпочитание да научат доста за вас. Не споделяйте концепциите си, в случай че имате собствен бизнес. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите връзки. Следобед се обрисуват разправии с вашите близки, поради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревнивост у сътрудниците ви. Решили са, че сте им изневерили, поради отсъствието ви от вкъщи в почивния ден. 

РИБИ

В този ден се отнасяйте съществено към новите си сътрудници и бъдете дейни на работното си място. Очаквайте компликации, подбудени от недоразумения. Отчитайте всички дребни и незначителни детайлности на това, което ви се случва и ги анализирайте. Не подценявайте публичното мнение, което е от голяма важност, в случай че ви следва значима задача. Не са изключени компликации в персоналните връзки, в случай че през целия ден сте на работа, а вечерта решите да прекалите отвън дома си и пренебрегвате обичаните си. Грозят ви не малко различия с сътрудниците ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР