Те са едно слънчево и готино италианско семейство, което вече

...
Те са едно слънчево и готино италианско семейство, което вече
Коментари Харесай

След 20 години и 2 деца най-накрая ще има сватба

Те са едно слънчево и готино италианско семейство, което към този момент дълги години е трансформирало България в собствен дом. Въпреки че към този момент от 20 години живеят дружно и имат двама прелестни сина, едвам в този момент познатият ни от Биг Брадър 2 обаятелен италианец Лео Бианки и неговата половинка Лучия ще минат под венчилото. 

 

В предаването " На кафе " двамата описаха пред Гала за вълнуващото начало на връзката им, за живота им в България и за планирането на предстоящия празник на тяхната дългогодишна обич.

Лео и Лучия се срещат през лятото на 2004 година в Италия. Тогава той пее в група, а тя пък танцува хип-хоп.

" От цялата група, единствената, която ми направи усещане, беше тъкмо Лучия ", спомня си Лео. Той в началото не се показва доста добре пред нея, тъй като взема решение да се изфука, показвайки ѝ негова фотография с рапъра Ice Cube. Следващият ден обаче носи и нови усещания, които в последна сметка водят до началото на тяхната връзка. 

Лучия прави жест в името на любовта им и се мести с него в България. Въпреки че това е една огромна крачка, тя споделя за това нейно решение  " Едната огромна част от това решение аз я взех за себе си, нe го направих, тъй като той искаше да дойда - в противен случай ", споделя бъдещата младоженка.

Лео възнамерявал да направи сантименталното предложение за брак на концерт на Ерос Рамацоти, с който се познават, защото италианската музикална звезда постоянно идва в ресторанта му, когато е в България. Рамацоти обаче го посъветвал да не прави по този начин, тъй като това към този момент е изтъркано. Вместо това Лео пада на едно коляно по време на шоуто на известен комедиант в Италия, с който се е уговорил авансово за предлагането. 

Двойката ще подписа брак в приказно хубав палат покрай родния им град в Италия. Лучия се занимава с цялата организация, написа Edna.bg.

" Има доста България в нашата женитба. Поръчали сме мед от рози ", споделя също Лео.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР