Дневен хороскоп за 18.06, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 18.06, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Една зодия трябва да разчита единствено на себе си днес

 Дневен хороскоп за 18.06, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Откажете се от недомислените инициативи, тъй като от този ден Меркурий стартира ретроградното си придвижване. Не инвестирайте в непознати планове, с цел да си спестите неуспехи и загуби. Възможен е спор поради нежеланието ви да се съобразите с вашите сътрудници.  Бъдете търпеливи. Предпазвайте се от утежняване на връзките с деловите си сътрудници. Чувствате се неразбрани. Очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и не сте изпълнили обещанията си за пътешестване със фамилията. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна приятност, само че поради разправията може и да ви се разминат.

ТЕЛЕЦ

Сутринта бъдете деликатни при работа с финансови документи, в случай че е допустимо не ги подготвяйте за автограф, тъй като Меркурий е назадничав. Предпазвайте се от загуби, свързани с несъобразителност, тъй като мъчно ще ги възстановите. Промените на работното място няма да ви харесат. Примирете се и ще видите, че и вие имате изгода. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот. Вечерта очаквайте сантиментална среща. Сексуалните удоволствия са ваша фантазия за този ден, само че се съобразете и с желанието на интимния си сътрудник.

БЛИЗНАЦИ

Всяко ваше решение през днешния ден може да има непредвидени последствия, в случай че е плод на прочувствените ви реакции. Ако прецените, че е за ваше положително, променете проектите си за деня. Ще се ядосате, че не успявате да се изявите. Отложете плануваното пътешестване и се заемете със дилемите си на работното място. Имате опция да изразите любовта си и да създадете естетика в фамилните връзки, в случай че сте позабравили да припалвате огъня на възприятията. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление и ще ви освободи от напрежението на работното място.

РАК

Стремите се към нови триумфи на работното място. Не рискувайте с прибързани инициативи. Общуването е затруднено, поради нежеланието ви да изслушвате. Деловите срещи са сполучливи, в случай че не критикувате и изслушвате събеседника си. Трудностите са следващата опция да блеснете пред сътрудниците си. Стабилизирайте постигнатото. Уловете мига, не пропускайте другарство, тъй като любовта е до вас. От вас зависи да грабнете щастието и да забравите потискащата самотност. Ако сте сигурни в възприятията си, не пропускайте половите удоволствия с обичаните си.

ЛЪВ

Не бъдете прибързани. Успехът ви в материално отношение е вероятен, в случай че не допуснете неточности заради нехайство и не подготвите с цел да подпишете документи, които водят до финансови загуби, тъй като Меркурий към този момент е назадничав. На работното си място се справяте добре, само че се постарайте да приключите със дилемите си обед. Не изяснявайте връзките с обичаните си хора, тъй като ще сте причина за препирня, която ще ви нарани. Трудно ще намерите още веднъж пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от полови наслаждения, поради невъзможността да премълчавате.

ДЕВА

Не се отхвърляйте от запознанствата, които ще осъществите в този ден. Задълбочете се върху най-важните си служебни задания. Проведете плануваните срещи, без крайни решения, поради към този момент ретроградния Меркурий. Очаквайте доходи от приключените към този момент задания. Осъществете професионалните си хрумвания. Имате опция да предприемете плануваните вложения. Несемейните дами да чакат предложение за брак. Ако са сигурни в възприятията си и в тези на колегата си, денят разрешава да обявите годеж. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление, в случай че не изпитвате ревнивост, която блокира желанието ви за фамилиарност. 

ВЕЗНИ

                                                                                                                                                             

Ще срещнете компликации, подбудени от ваши неточности и от пропуски на сътрудниците ви. Те ще трансформират напълно желанията ви за деня, само че може да извлечете и изгода за себе си. Плановете си осъществете следобяд. Запазите успокоение и  разчитайте на себе си. Не подписвайте документи,  без да сте изчели в елементи текста. Интрига провокирала ревността ви, макар че не сте сигурни в дочутото, ще се трансформира в причина за проблеми в фамилията и с интимния сътрудник. Тази вечер няма да сте обект на полови стремежи, в случай че не овладеете страстите си.

СКОРПИОН

Не се впускайте в измененията импулсивно, макар че сте наясно тъкмо какво желаете да постигнете. Не са изключени финансови загуби, в случай че рискувате. Идеите, които ви оферират през днешния ден, ще ви основат проблеми. Не се доверявайте. Ако се заредите с увереност и не загубите самообладание ще съумеете да се справите с компликациите. Ако персоналният ви живот е обвързван с разочарования, съществува опция да го хармонизирате и да се радвате на реципрочност в възприятията. Не сте намерили правилния път към сърцето на интимния си сътрудник. Не се лишавайте от сантименталните мигове и мечтания секс.

СТРЕЛЕЦ

На вашето работно място се справяте с лекост със дилемите си. Не спорете заядливо с сътрудниците, които ви подлагат на критика. Нека уменията ви приказват за вас. Не давайте  прибързано единодушие за вложения и се откажете от ненужните покупки. Меркурий е назадничав. Очаквайте изненадващи промени. Не е изключено да са свързани и с финансовото ви състояние. Отдайте се на отмора, която вечерта ще ви зареди със сили, изключително в случай че сте с обичания си. Ако изпитвате предпочитание да се отдадете на полови преживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени, сънят ви ще бъде бездънен и възстановяващ силите ви.

КОЗИРОГ

Не подготвяйте за автограф преждевременно документи, с цел да не си създадете неприятности при ретроградното придвижване на Меркурий. Не взимайте импулсивни служебни решения. Денят ви дава обещание успокоение. Хората към вас са сговорчиви. Ще получите поддръжката им. Привидната лекост, с която се справяте може да ви донесе компликации, поради нечия злоба. Ще се наложи да разрешавате персонални и фамилни проблеми, които ще отхвърлят на назад във времето всички други задания. Причината е в намесата на ваши родственици, които желаят заем. Не ви поучавам да се отдавате на секс, в случай че сте достигнали етапа на неистовата ненавист. 

ВОДОЛЕЙ

Днес е във ваша власт да постигнете положителни резултати в професионално отношение. Задълбочената работа и умеенето ви да разпределите вярно времето си, ще ви донесат триумф и отлични доходи даже и при към този момент ретроградното придвижване на Меркурий. Не правете прибързани изявления, в случай че не сте съгласни с нечие предложение. Не допускайте проблеми в фамилията си. Любовта на интимния сътрудник сигурно ще ви зареди с нови сили. Не бъдете дистанцирани и не подценявайте половите си преживявания, поради неналичието на естетика в връзките ви.

РИБИ

Бъдете сдържани и невъзмутими на вашето работно място. Странично въздействие може да ви провали. Негативната ви настройка би довела до финансови загуби. Не си поставяйте неизпълними задания, с цел да не се изложите. Не правете опити да реализирате фантазиите си, с цел да не обърнете събитията в своя щета. Личните ви връзки са проблематични. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят желанието ви да сте си вкъщи и с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на полови преживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР