Дневен хороскоп за 17.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВъв върховата

...
Дневен хороскоп за 17.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВъв върховата
Коментари Харесай

Денят ще е пълен с емоции за една зодия

 Дневен хороскоп за 17.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Във върховата си форма сте на вашето работно място, макар ретроградния Меркурий. Всички инициативи ви носят позитивни резултати. Деловите диалози са сполучливи, в случай че сте си сложили ясна цел. Премълчавайте, не спорете и изслушвайте събеседника си, даже и да не очаквате крайни решения. Пътуванията ви носят предстоящите резултати. Принадлежите със сърцето си на обичаните си доста повече от упованията ви. Разправия ви е тормозила и уплашила. Променете държанието си. Тази вечер се откажете от половите удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в връзките си с такт и самообладание.

ТЕЛЕЦ

Радвате се на триумф, който жънете на работното място, само че дано насладата ви не бъде помрачена от изоставането на настоящите ви задания поради отвращение да се съобразите с условията на ретроградния Меркурий. Вашите сътрудници ви поддържат в начинанията. Обмислете професионалните промени, планувани за идната седмица. Анализът на ставащото в деловите ви връзки, ще ви помогне да извлечете спомагателна изгода за себе си. В персоналният ви живот съществуват съществени несъгласия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимната си половинка. Нямате късмет да оправите връзките си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не насилвайте половинката си за интимни преживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Сутринта може да се сблъскате с проблеми, поради неуредици от сътрудници с които работите, свързани с доставките във вашия магазин, в случай че се занимавате с търговия. Бъдете виновни, с цел да избегнете загубите и непредвидените компликации. Не рискувайте, изключително при към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Денят е изключително удобен за заетите с креативна специалност. Проблемите в фамилията ще ви попречат и на работното място, в случай че не ги изясните още сутринта Интимната ви половинка се съмнява в възприятията ви. Не вярвайте на интригите, с които се пробват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати сътрудници. 

РАК

Създавате спорове на работното място, единствено тъй като сте ядосани на околните си от сутринта, само че е по-добре да надмогнете неприятното си въодушевление, тъй като ретроградния Меркурий ще ви сътвори още проблеми. Следобед се заемете с нормалните си професионални отговорности. Не се вживявайте в персоналните си проблеми. Нерешени служебни проблеми също непрестанно ви припомнят за себе си и ви подтикват към решителни дейности. Звездите ви защищават от непредвидени проблеми в персоналния живот. Отдалечили сте се от обичаните си хора и сте събудили подозренията им, че сте изневерили. Опитайте се да създадете сантиментална конюнктура и да възвърнете у половинката си желанието на полови удоволствия. 

ЛЪВ

На работното място сте напрегнати и не изключително дейни, а с това бавите бързото привършване на служебните си задания. Помолете за помощ вашите сътрудници, без да се притеснявате, че може да ви откажат. Въпреки желанието ви да сте постоянни ще се наложи да се занимавате с спорове в фамилията, подтикнати и от ретроградното придвижване на Меркурий. Избягвайте новите запознанства, даже и да се надявате на сантиментална среща, срещнали най-сетне подобаващия сътрудник. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати сътрудници, тъй като рискувате да си създадете съществени проблеми. 

ДЕВА

Успехът съпътства занимаващи се с креативен специалности. Не обвинявайте Съдбата си, в случай че замисленото от вас не носи предстоящите резултати, изключително в случай че сте се противопоставили на ретроградния Меркурий. Имате опция да блеснете с неподозирани качества. Очаквайте появяването на преодолими компликации и необичайно и необяснимо недоброжелателно отношение от страна на ваш сътрудник. Не изневерявайте, с цел да си спестите проблеми в персоналния живот. Ще срещнете компликации в общуването подбудени от вашата невярност, която мъчно ще ви простят. Не се надявайте на помиряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачната ви половинка. 

 ВЕЗНИ

Неочаквана вест ще промени проектите ви за деня. Сключените контракти за покупко-продажби дават обещание положителни доходи, в случай че сте ги уговорили предходните дни и в този момент единствено ги подписвате. Възможни са спорове с сътрудниците ви, предизвикани и от ретроградния Меркурий. На работното място се постарайте да се заредите с положително въодушевление, с цел да си гарантирате триумф и самопризнание. Сериозни са и проблемите ви в връзките с обичаните ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Не правете прибързани опити за доближаване и не се отдавайте на полови преживявания с малко познати сътрудници. 

СКОРПИОН

Не планирайте значими настоятелен срещи, с цел да не се неуспехите. Не споделяйте проектите си за деня, нито задачите си.  Очаквайте доходи, макар ретроградния Меркурий, които са задоволителни, с цел да сте спокойни през идващите седмици. Неприятели дебнат към вас, с цел да ви навредят, тъй като още веднъж сте прекалили със самохвалството си. Бъдете внимателни. Избягвайте нови запознанства и проявете въздържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на половото привличане на новите си познати. Ако не сте съществено обвързани, можете да си позволите полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е неподходящ за занимаващите се с търговия. Ще се сблъскат с проблеми, финансови загуби и компликации, в случай че решат да рискуват и да излъгват някого. След това мъчно ще се възстановят от напрежението и от загубата на пари. Заетите в разнообразни от търговия професионални области ще жънат триумф, в случай че не се оставят във властта на страстта. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна конюнктура и се усамотете с обичаните си хора. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение са интимна среща и полови преживявания. Ако сте фамилни - не изневерявайте. 

КОЗИРОГ

Стабилизирайте постигнатото и създайте естетика в връзките си. Имате опция да осъществите нови настоятелен срещи и запознанства, само че деликатни поради към момента ретроградния Меркурий. Ще имате триумф в професионално отношение. Уговорете  разговорите с познати работещи във финансови институции и подгответе за автограф нужните документи. Не забравяйте, че вечерта сте дали обещание да бъдете с брачната или интимната си половинка и да отидете на ресторант или празненство. След като се приберете, не бързайте да потъвате в бездънен сън, а се отдайте на полови мигове, изключително в случай че имате до себе си буен Телец.

ВОДОЛЕЙ

Емоцията ще ви връхлети още в ранните часове на деня, само че е във ваша власт да я овладеете, тъй като си вредите на работата. Притеснени сте от персоналните си грижи и нямате предпочитание да се заемете със дилемите си. Неуспехите си сигурно ще предизвикате сами, в случай че заставате против условията на ретроградния Меркурий. Не се поддавайте на примамливо предложение. Давайки припрян отговор ще останете излъгани. Не закъснявайте, в случай че желаете да се отдадете на възприятията си и на интимните мигове с обичаните си хора. Пригответе приятна изненада, сантиментална конюнктура и обградете с любов интимната си половинка, с цел да се отдадете на пълностоен секс.

РИБИ

Днес сте напрегнати и изтощени. Отложете плануваните настоятелен срещи и диалози, тъй като Меркурий е към момента назадничав и ви носи неочакваности. Търпеливо приемайте неприятностите, с цел да не ви доведат до несвоевременно и неоснователно обезсърчение, за което нямате мотив. Приемете предложение за пътешестване и делова среща в чужбина, което би трябвало да осъществите в околните дни. Избегнете разправиите в фамилията. Пазете се от нови контакти и изневери, тъй като ще ви разкрият незабавно. Несемейните да чакат предложение за брак и полови преживявания. В фамилиите без деца  може да се появи мечтаното дете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР