Дневен хороскоп за 11.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВъзможно е

...
Дневен хороскоп за 11.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВъзможно е
Коментари Харесай

Съвет към една зодия днес: Не бързайте да се обяснявате в любов

Дневен хороскоп за 11.01.2022 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Възможно е възстановяване на финансовото ви положение. Намерението ви да пътувате, с цел да се срещнете със задгранични настоятелен сътрудници няма по какъв начин да се реализира през днешния ден. Бъдете упорити, в случай че се постанова да отстоявате мнението си пред вашето семейство. Не се поддавайте на увещания да ипотекирате жилището си в интерес на ваши родственици. Вечерта се усамотете и се вгледайте в себе си. Несемейните дами през днешния ден може да срещнат любовта на живота си. Не бива да пропуснете половите удоволствия и интимните диалози.

ТЕЛЕЦ

Деловите срещи и диалози няма да ви донесат предстоящото задоволство, по тази причина е по-добре да не ги организирате през днешния ден. Приемете, че каквото и да сте възнамерявали в този ден в професионален проект ще ви натовари и изнерви, само че няма да е сполучливо - променете проектите си. По-добре, в случай че имате опция, си почивайте и съберете сили за идващите дни. Семейните дами да чакат приятни сантиментални преживявания. Несемейните дами могат да срещнат своята огромна обич и да бъде щастливи. Ако сте фамилни сексът ще ви зареди със сили. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете проведени и си наложете самодисциплина, колкото и да ви е мъчно, тъй като предпочитате да дисциплинирате близките. Ще се ядосвате, че някой непрекъснато прекъсва работата ви, като ви разпорежда спомагателни задания, само че ви носят положителни доходи. Въпреки това се справяте сполучливо. Обърнете внимание на предложенията  и намерете изгодата за себе си. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, в случай че не сте фамилни, тъй като любовта е до вас. Трябва единствено да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в възприятията си, не пропускайте половите удоволствия с обичаните си хора.

РАК

Успехът няма да ви изостави, макар завистта която ви следва, в случай че сте правилни и не отричате опциите на сътрудниците си. Вашата словоохотливост и откровеност ви носят изгода, само че са причина сътрудниците ви да бойкотират работата ви, тъй като към този момент не съумяват да се примирят с триумфите ви. Не се ядосвайте и вървете по определения път. Нова любовна връзка ще ви сътвори проблеми, в случай че не сте завършили със остарялата или сте фамилни. Не се впускайте в изневери. Ако още през днешния ден или вечерта си позволите полова непосредственост, сами ще си бъдете отговорни за проблемите. 

ЛЪВ

Не се натоварвайте с проблемите на хора, които пораждат поради техни дейности. Съчувствието, което проявявате през днешния ден единствено може да ви навреди. Стойте настрани, внимавайте с думите и да не вършиме непоискано положително. На работното място сте напрегнати и не изключително дейни, а с това бавите бързото привършване на дилемите. Подвластни сте напълно на страстта. Без да желаете можете да нараните интимния си сътрудник. Любовта ви не е задоволителна. Дарете сантиментални мигове на обичания, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения. 

ДЕВА  

За да се справите със служебните си задания подхождайте към тях отговорно и не се вживявайте в дребните трудности по пътя си. Не проявявайте угриженост към ваш сътрудник, който се пробва да се оплаче на всички към себе си, тъй като няма по какъв начин да му помогнете, а и той не желае помощ, единствено си мърмори, с цел да нервира всички. През целия ден изпитвате потребност от любов. Не се лишавайте от опцията да отидете на вечеря с обичания. Докажете му, че възприятията му са споделени. Не проявявайте експанзия в леглото, която няма да достави полова приятност на колегата ви. 

ВЕЗНИ 

На работното място се постарайте да не допускате намесата на некомпетентни съветници. Неочаквано ще ви потърсят авторитетни персони, които желаят да работите дружно с тях, само че бъдете внимателни към тези позвънявания. Благоприятни са интелектуалните занимания. Денят е съвършен за основаване на семейство. Ако към този момент сте фамилни, обърнете внимание на брачните си сътрудници и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви връзки са хармонични. Отдайте се на незабравими полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Вземете си работа вкъщи и се заемете със счетоводните си документи, с цел да сте наясно какви са финансовите ви приходи от миналите месеци. Ще зародят проблеми, които можете да избегнете, в случай че си наложите самообладание. Потърсете компромис в колегиалните си връзки. Вечерта организирайте сантиментална среща, която ще ви помогне да си възвърнете възприятията на обичаните ви хора. Денят е неподходящ за подписване на брак. Отдайте се на възприятията си и на полови прекарвания, в случай че имате до себе си интимни сътрудници, в чиято обич сте изцяло сигурни.

СТРЕЛЕЦ

От вашата непримиримост зависят триумфите ви  и бъдещите ви професионални проекти. Отдайте се на задълбочена работа и без съмнение завършете започнатите задания, даже и в случай че би трябвало да останете след края на работния ден, макар недоволството на вашите близки. Заемете се и със фамилните си отговорности. Не са изключени проблеми в персоналните връзки, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви схващане към желанията ви. 

КОЗИРОГ 

Имате предпочитание да отхвърлите по-голямата част от служебните си отговорности. Справяте се добре с рутинните си занимания. Разговорите за вложения отложете за идната седмица. Следобед сте длъжни да проведете неприятни настоятелен диалози и да се разделите с нелоялните си подчинени. Чувствата ви личат от разстояние. Готови сте на всичко, с цел да ви отговорят със същите усеща, само че би трябвало да сте откровени и неподправени в държанието си. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни прекарвания. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте да получите предложение за настоятелен пътувания през идната седмица, не едно, а няколко, само че преценете дали си коства да се включите във всичките. Ваш сътрудник желае да увеличи професионалната си подготовка и разчита на помощта ви. Дайте му съвет.  Заемете се и със фамилните си отговорности, като обсъдите проблемите на околните си. Любовта ще ви помогне да излекувате всички остарели душевни рани, в случай че я съхраните. Решите ли да избързате с диалози и изясняване на връзките, ще си създадете съществени проблеми с интимния сътрудник и ще се лишите от секс. 

РИБИ

Информацията, че сте оценени от хора с високо публично състояние, ще ви издигне в личните ви очи. Във ваша изгода е да продължавате да работите върху себе си. За следващ път ваши родственици тормозят и вас поради неуспехите си. Кажете им, че няма по какъв начин да сте им потребни и приключете с опитите да ви употребяват. Чувствата ви са споделени, само че подозрението, че ви изневеряват към момента не е изчезнало изцяло. По-добре повярвайте на сътрудниците си. Сексът с обичаните ви хора сигурно е гаранция за положително въодушевление и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР