Дневен хороскоп за 10.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе е

...
Дневен хороскоп за 10.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе е
Коментари Харесай

Компромисът ще реши всички проблеми на една зодия

 Дневен хороскоп за 10.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не е изключено тъкмо през днешния ден да стабилизирате финансовото си състояние, освен това напълно ненадейно и за вас самите и макар ретроградния Меркурий. Заслужили сте го поради положителните резултати от работата ви в последните дни. Находчивостта ви и умеенето да оценявате действително ставащото на работното място, ще ви разреши да се справите с непредвидена обстановка.  Време е да помислите за почивката си и да заведете обичаните си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете вкъщи, можете да се отдадете на възприятията си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс. 

ТЕЛЕЦ

Не пътувайте, в случай че не е неотложно и наложително, тъй като Меркурий е назадничав. Странно само че сте и  прекалено разсеяни на работното място. По-добре помолете някой сътрудник да свърши работата ви вместо вас, с цел да си спестите неточности, последвани от упреци и разправии. Съветът ми е, в случай че е допустимо да отложите част от служебните си отговорности. Отложете фамилните диалози за вечерта, тъй като персоналният ви живот изисква да преразгледате връзките с брачната или интимна половинка. Сексуалният ви живот също е проблематичен. Причината този път е във вас, тъй като не се чувствате задоволително обичани и сте се затворили в себе си. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е неподходящ за другарство, а Меркурий е към момента назадничав. Не предизвиквайте проблеми, създаващи мотив за скандал с брачната половинка. Бъдете въздържани в изложение на страстите и обмисляйте думите си. На работното място сте разсеяни и по никакъв начин не ви се работи. По-добре отхвърлете за два часа най-важните си задания и се приберете вкъщи. Вечерта разрешете фамилен проблем. Хармонизирайте фамилните връзки. Уговорете сантиментална среща. Колкото и да сте изтощени и захласнати от триумфите си, не пропускайте половите удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

РАК

Днес сте нервни и страдате от бодърствуване, което блокира мисловните ви процеси. Причината е в нежеланието ви да видите личните си неточности и да оправдаете хората от обкръжението си, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Възможни са финансови загуби, които в случай че ги допуснете, ще се отразят на бизнеса ви и на професионалните ви проекти. В връзките с обичаните ви хора бъдете въздържани в изложение на страстите. Не изневерявайте!  Семейните ще изживеят незабравими полови удоволствия. Несемейните да бъдат внимателни в половите си контакти. 

ЛЪВ

Ще ви създадат ненадейно предложение за нова работа, само че преценете добре дали си заслужава да дадете позитивен отговор откакто Меркурий е назадничав. Приемете спомагателна работа, единствено в случай че прецените, че няма да ви натовари и с която ще се заемете на идващия ден.  Вечерта си останете вкъщи и си почивайте, с цел да не си навредите. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващата половинка, през днешния ден е съвършен ден за основаване на семейство. Ще си гарантирате благополучие. Ако сте се освободили от подозренията си и сте сигурни в възприятията си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

ДЕВА

Съществува опция за възстановяване на вашето материално положение, само че с разсъдък поради продължаващото ретроградно придвижване на Меркурий. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви или с ваши познати. Бъдете търпеливи и сдържани, в случай че се пробват да ви употребяват. Колегите ви са подготвени да се включат в препоръчаните от вас задания, в случай че не сте прекомерно сериозни към тях. Създайте естетика в интимните си връзки, а в случай че сте фамилни с брачния си сътрудник. Ако би трябвало, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от сантименталните мигове и полови удоволствия. Те ще стабилизират връзките ви. 

ВЕЗНИ

Днес сте изключително несговорчиви и поддържате връзка мъчно с всички, тъй като сте склонни или да мълчите или да обиждате, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Ако решите да пътувате, осъществете желанията си следобяд. Не разчитайте на шанса си. Ако се постанова да сте дейни и виновни на работното си място, бъдете търпеливи и си наложете успокоение. Вечерта очаквайте приятни вести, свързани с сантиментална среща и изясняване на възприятията ви с обичаните ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление.

СКОРПИОН

Въпреки изкушението да работите интензивно и да притеснявате сътрудниците си, е добре да си наложете успокоение. На работното място се постарайте да отхвърлите неотложните отговорности, според повелята на ретроградния Меркурий. Ако сте на управителен пост имате опция да обмислите за изявилите се ваши подчинени покачване на заплатата за  след края на лятото. Неуспехите си сте в положение да предизвикате  и сами. Не очаквайте обичаните ви хора да вършат непрекъснати взаимни отстъпки. Сексуалните удоволствия не би трябвало да са принудително изпросени, в случай че интимният ви сътрудник не изпитва предпочитание за тях. 

СТРЕЛЕЦ

Излишна подозрителност и на моменти прекомерна наивност са причина за недоразумения в персоналният ви живот. Деловите срещи са несполучливи поради условията на ретроградния Меркурий. Откажете се от диалозите, в случай че са свързани с бъдещи взаимни планове.  По-добре премълчавайте, в случай че не сте уверени в коректността на деловите си сътрудници. Може да получите чакано любовно самопризнание, което е гаранция за триумф в персоналния живот. Споделените усеща ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че не е със инцидентен сътрудник, единствено тъй като не желаете да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате засегнати. 

КОЗИРОГ

Имате опция да осъществите хрумвания си и да разрешите проблемите си, в случай че сте подготвени на взаимни отстъпки, с цел да получите поддръжката на ретроградния Меркурий. Ще постигнете триумф в персоналния живот. Стига да поискате, ще завършите дилемите си на работното място. Не провеждайте диалози, свързани със заеми. Не се съгласявайте да финансирате нечий план. Вечерта очаквайте проблеми в фамилията или с обичаните хора. Не проявявайте прищявки и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимната половинка и половите удоволствия ще ви заредят със сили. 

ВОДОЛЕЙ

На работното място докажете на всички, че сте способни да постигнете задачата си и да завършите започнатите задания преди посочения период. Ще впечатлите сътрудниците си и управлението с вашите умения. Не спорете, в случай че имат по-различно мнение от вашето, с цел да не се окажете без поддръжка, изключително при към момента ретроградния Меркурий. Ако сте решили да търсите през днешния ден подобаващия сътрудник за сантиментална връзка, шансът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрестанно да потвърждавате възприятията си, през днешния ден го сторете, с цел да изживеете незабравими интимни мигове в леглото. 

РИБИ

Отношенията с сътрудниците ви са хармонични макар ретроградния Меркурий. Съхранете ги, в случай че желаете да сте сигурни в поддръжката им при реализиране на споделените с тях професионални проекти. От вас зависи дали ще ги спечелите. Не се престаравайте в желанието си да покажете какви положителни експерти сте, с цел да не засегнете някой от подчинените и деловите си сътрудници. Време е да приключите остаряла любовна връзка, която ви основава проблеми в фамилния живот и може да унищожи брака ви. Предпазвайте се от инцидентни полови контакти, тъй като ще бъдете сюрпризирани след време от нежелана бременност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР