Дневен хороскоп за 09.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗаниманията с

...
Дневен хороскоп за 09.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗаниманията с
Коментари Харесай

Криза в личните отношения при някои зодии днес

 Дневен хороскоп за 09.09.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Заниманията с снимка или друго ваше занимание, в областта на изкуството ще ви доставят наслаждение. За да се справите със отговорностите си на работното място не спорете инатливо с сътрудниците си даже и в случай че ви вършат забележки. Приемете, че се заяждат поради техни вътрешни спорове, които не могат да споделят, само че и вие не трябва да любопитствате. Пригответе си пари в брой, тъй като след работно време не са изключени разноски, свързани с покупки за децата ви. Вечерта не се отхвърляйте от половите удоволствия, в случай че не сте си основали проблеми поради следващия флирт, станал притежание на колегата ви. 

ТЕЛЕЦ

Срещите с деловите ви сътрудници са приятни и потребни, а този ден ще ви зарадва с отлични резултати и реализирани съглашения. На работното място се справяте чудесно, изключително в случай че не пропуснете да завършите отговорностите си без странична интервенция. Отложете инцидентните срещи и диалози, които освен ще ви притеснят, само че и нямате изгода от тях. Постарайте се да не си създавате проблеми в персоналния живот, единствено тъй като действате без да пита. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите усеща и може да ви лиши от полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Не се занимавайте с натоварващи ви задания, от които изгода няма, а и не са ваше обвързване. Не съсипвайте връзките си с ваши сътрудници, които могат да са ви потребни в бъдеще. Осъществете делово пътешестване, в случай че сте сигурни, че ще ви донесе положителни доходи в идващите седмици. Очакват ви триумф и самопризнание, макар компликациите на работното място. Вечерта сте поканени на вечеря в родственици и другари. Отидете с интимния си сътрудник, с цел да избегнете проблемите в връзките си с тези хора, макар че по никакъв начин не ви се върви. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно мечтани. 

РАК

Отхвърлете ежедневните си отговорности. Вашата прозорливост продължава да учудва хората от деловото ви обграждане, макар че сте се потвърдили като отлични анализатори. Очаквайте сполучливи диалози. Отговорността към служебните ви отговорности е гаранцията за триумф на вашите инициативи. Не рискувайте. В късния следобяд околните ви ще ви изненадат с проблеми, които би трябвало да разрешите вечерта. Не се тормозете и не допускайте депресивни положения. След като приключите със фамилните разправии се отдайте на сантиментална вечеря и полови удоволствия. 

ЛЪВ

Денят е добър за креативна активност, в случай че сте хора на изкуството, тъй като ви разрешава да създадете впечатляващи произведения, каквито до в този момент не сте творили и показвали. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата. На работното място се справяте сполучливо. Имате опция да подобрите материалното си положение. Въпреки напрежението денем не наранявайте възприятията на непосредствен човек. Доволни сте от триумфите си и желаете да ги отпразнувате с обичаните си хора. Не бъдете прекомерно разточителни. След вечеря си отворете бутилка алено вино и се отдайте на интимни мигове и мечтан паметен секс. 

ДЕВА

Трудности ненадейно ще наложат да измененията проектите си за деня, само че от една страна са преодолими, от друга ви разрешават да докажете че умеете да ги надмогвате. Проявете мъдрост и умереност. В положение сте да разрешите настоятелен проблеми. Следобед сте във форма, макар трудностите по пътя си. Работата ви спори, без значение от напрежението. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки тъй като сте излезли с приятелки благи дами. Не закъснявайте доста и се приберете в точния момент за вечеря. Несемейните да се подготвят за сантиментална среща и в случай че са сигурни в възприятията си за незабравими интимни мигове. 

ВЕЗНИ

Не бива да изпреварвате събитията, в случай че желаете триумфът да бъде с вас. При настоятелен срещи и осъществяване на диалози се пробвайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са потребни. Очаквайте уведомление за облага. Не давайте единодушие за огромни капиталовложения, с цел да не си създадете неприятности. Завист у близките няма да липсва. Ще се опитат да навредят на персоналния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви сътрудник е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на полови мигове въобще не се надявайте. 

СКОРПИОН

Не допускайте бързо до проектите си настоятелен сътрудници, с които се запознавате през днешния ден, тъй като може да се окажете предадени и излъгани с пари. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със лично произвеждане, триумфът е с вас при последна нерешителност. Не е желателно да пътувате. За вас е най-добре да следвате съвета ми и да деянията еластичност в общуването с околните си и с брачния си сътрудник, скъпи дами. Ако овладеете страстите си няма да се лишите от полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Не допускайте остарели неточности да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се трансформират връзките ви със остарели настоятелен сътрудници. Отложете деловите срещи и диалози, с цел да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, по тази причина се отдайте на рутинните си отговорности, в случай че сте на работното си място. Личните ви връзки са в рецесия от нощес поради недоразумение с брачния сътрудник, който знае, че имате друга връзка. Няма по какъв начин да го убедите, че това е краткотрайно въодушевление и ще се лишите от уважението му и от полови наслаждения. 

КОЗИРОГ

Искате да отложите служебни задания, с цел да пътувате. По-добре е да се откажете, тъй като ще пропуснете значими срещи, които ви носят бъдещи материални триумфи. Не е изключено тъкмо през днешния ден да ви създадат предложение за преференциална инвестиция, само че бъдете деликатни с решението си. Очертават се проблеми в персоналния ви живот поради невярност или почтен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите колегата си без да сте уверени във виновността му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни диалози и полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Емоцията господства над вас и не ви разрешава да се справите с деловите с отговорности. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже ненадейно появил се ваш настоятелен сътрудник, с който сте работили в недалечното минало и сте съхранили положителните си връзки. Не я отхвърляйте. Бъдете деликатни с околните си и не ги наранявайте, в случай че са били сериозни към вас, освен това справедливо. Възможни са недоразумения и спорове, които ще забравите в случай че се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия. 

РИБИ

Ще вземете интензивно присъединяване в активност, обвързвана с участието ви в интернационална организация. Въпреки положителното ви предпочитание да сте потребни,  преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злостни намеци вместо с признателност. Начинанията са сполучливи, в случай че не се изхвърляте с огромни обещания, които няма да извършите. Личните ви връзки от сутринта са пред цялостен неуспех. Причината е във ваша невярност, която не е довела до интимни връзки. Няма да ви простят елементарно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР