Дневен хороскоп за 05.10, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 05.10, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Една зодия с лекота се справя с трудностите, друга се заема със семейни задължения

 Дневен хороскоп за 05.10, понеделник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Всичко стартирано ви носи проблеми, тъй като денят ви не е подобаващ за инициативи. Прибързаността е във ваша щета, макар желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от компликациите. Рутината ще ви помогне да се справите със дилемите си. Не я подценявайте. Чувствата ви са споделени, само че подозрението, че ви изневеряват към момента не е изчезнало изцяло. По-добре повярвайте на сътрудниците си. Сексът с обичаните ви хора сигурно е гаранция за положително въодушевление.

ТЕЛЕЦ

Днес сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи оферти за инициативи. Не отлагайте дълго отговора си, в случай че прецените, че са във ваша изгода. Ще вложите огромна част от силите си в създаване на нов креативен план. Дори и да се сблъскате с компликации, те са елементарно преодолими. След работно време се усамотете и се вгледайте в себе си, с цел да прецените дали не сте причина за фамилните проблеми. Не бива да пропуснете половите удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Можете да наберете средства за благотворителна идея в този ден. Не избързвайте с решенията си на работното си място. Не са изключени неточности поради прекомерната ви самонадеяност. Проведете плануваните диалози. Всички инициативи ще бъдат сполучливи, в случай че повярвате в силите си и не се разпилявате. Семейните дами да чакат приятни сантиментални преживявания. Несемейните дами могат да срещнат своята огромна обич и да бъде щастливи. Ако сте фамилни сексът ще ви зареди със сили. 

РАК

Анализирайте думите на новите си настоятелен познати, с цел да не изживеете следващото отчаяние, в случай че нещо не сте разбрали. Промени ще усложнят връзките ви на работното място, тъй като не сте подготвени за тях. Не предлагам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални триумфи. Щастието през днешния ден е кацнало на рамото ви и ви сервира забавно другарство. Уловете мига, в случай че не сте фамилни, тъй като любовта е до вас. Трябва единствено да протегнете ръка и ще забравите самотата.

ЛЪВ

Сутринта се заемете съществено със дилемите, които ви оказват помощ да приведете в осъществяване професионалните си проекти. Срещите и договарянията ви са сполучливи, а също и деловите пътуванията. Материалните ви триумфи са сигурни, с помощта на новите ви настоятелен сътрудници и на хората, които ви поддържат. Нова интимна връзка ще ви сътвори проблеми, в случай че не сте завършили със остарялата, тъй като не сте подготвени, само че новата ви е сграбчила или сте фамилни. Не се впускайте в изневери. 

ДЕВА

Бъдете изключително деликатни при работа с документи и не слагайте подписа си през днешния ден, даже и в случай че сътрудниците ви настойчиви. Пазете от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте непотребна наивност, в случай че ви убеждават да се включите в благотворителна акция. Подвластни сте напълно на страстта, която мъчно овладявате и блокирате рационалните си дейности. Без да желаете можете да нараните интимния си сътрудник. Любовта ви не е задоволителна. Дарете сантиментални мигове на обичания.

ВЕЗНИ

Очаква ви спокоен и съразмерен ден, изпълнен с работа и с приятни страсти. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобяд ще бъде с напрежение и обвързвано с неприятни диалози. все пак сте длъжни да ги проведете, а крайният резултат е във ваша изгода. Трудностите са подбудени от странични фактори, по тази причина не си заслужава да се ядосвате. През целия ден изпитвате потребност от любов, която съгласно вас ви липсва. Не се лишавайте от опцията да отидете на вечеря с обичания. 

СКОРПИОН

Резултатите ви на работното място са отлични. В този ден ви чакат позитивни промени в материално отношение. Всички настоятелен срещи са сполучливи. Засилва се интуицията ви.  Успехът е с вас, в случай че сте свързани с креативна специалност.  Възползвайте се от опцията да срещнете поддръжка на концепциите си. Денят е съвършен за основаване на семейство, в случай че сте го избрали и имате подготовката да подпишете цивилен брак. Ако към този момент сте фамилни, обърнете внимание на брачните си сътрудници.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта се срещнете с авторитетен прочут, който желае помощ от вас. Очаквайте недоразумения и различия, които, в случай че не се поддадете на страстта и премълчите ще отминат без последици. Не си разваляйте настроението с непотребни разправии. При разискване на професионални проблеми не спорете и не се заяждайте. Деловите срещи са затруднени. Вечерта организирайте сантиментална среща, която ще ви помогне да си възвърнете възприятията на обичаните ви хора. Денят е неподходящ за подписване на брак. 

КОЗИРОГ

Осъществете плануваните настоятелен срещи и не отхвърляйте запознанствата. На работното място сте дейни и уверени в този ден. Радвате се на мечтаните триумфи в начинанията, чието начало поставяте през днешния ден. От настоятелен, връзките ви може да се трансфорат в интимни. Няма да ви липсват приятни вести и забавни преживявания. Заемете се и със фамилните си отговорности, с цел да не се постанова да се лишите от почивката си през идващите дни. Не са изключени проблеми в персоналните връзки.

ВОДОЛЕЙ

Не се ядосвайте, а приемете предизвикването, в случай че денят ви е сложен. Проблемите на работното място са краткотрайни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални триумфи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обграждане и открийте в тях потребни за вас позитивни качества. Чувствата ви са мощни и забележими. Готови сте на всичко, с цел да ви отговорят със същата обич, само че би трябвало да сте откровени и неподправени в държанието си, а вие сте склонни, неразбираемо за какво, да играете спектакъл.

РИБИ

Пригответе се от сутринта за компликации на работното място, тъй като сте упорити и настъпателни. Не се карайте с сътрудниците си, а им обяснете че ще намерите метод да се справите. Не е изключено, макар трудностите, някои непредвидени, да имате триумфи и да научите за идни постоянни доходи. Любовта ще ви помогне да излекувате всички остарели душевни рани, в случай че я съхраните. Решите ли да избързате с диалози и изясняване на връзките, ще си създадете съществени проблеми с интимния сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР