Дневен хороскоп за 04.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОчаквайте запознанства,

...
Дневен хороскоп за 04.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОчаквайте запознанства,
Коментари Харесай

Строго предупреждение към една зодия: Не изневерявайте!

 Дневен хороскоп за 04.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Очаквайте запознанства, които не трябва да пропускате. Не ви поучавам да отидете за малко на работа, в случай че наличието ви не е наложително, само че в случай че се постанова да сте там бъдете виновни и задълбочени и поради ретроградния Меркурий. Ако през днешния ден сте в отпуск и сте решили да се занимавате с поправки вкъщи или на вилата, бъдете внимателни.  Не сте настроени за физическо натоварване, а разсеяността е причина за контузии. Не пренасяйте неприятното въодушевление вкъщи. Запознанствата няма да донесат предстоящата естетика и продължителна връзка. Любимите ви се тормозят поради нежеланието ви да им докажете възприятията си. Постарайте се да предразположите интимната си половинка към полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Ако имате чувството, че общуването с доста хора ще натовари душeвността ви, отложете деловите си срещи, могат да почакат деня в който сте подготвени и няма да се неуспехите, а и Меркурий е към момента назадничав. Приемете покана за настоятелен коктейл, която ще ви донесе запознанства. Внимавайте, тъй като може да пропуснете да осъществите потребни и дълго предстоящи запознанства. Възможен е завършек на сантиментално въодушевление. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие лъчение. Не си позволявайте полов контакт още при първата среща, тъй като следствията ще бъдат необратими.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте напълно във властта на страстта, която пречи да се справите добре с професионалните си отговорности, само че и поради възбраните на към момента ретроградния Меркурий. Не сте подготвени да поемете отговорност за дейностите си. Лошото ви въодушевление може да стане причина за препирня с сътрудниците ви, която ще ги изнерви. Вечерта си дайте отмора. При фамилните казусът ще е с децата и поради ревността на половинката, която още веднъж е дочула нещо и е избухнала с обидни думи. Бъдете търпеливи с обичаните си хора и не настоявайте за полови удоволствия, в случай че им липсва желанието за тях.

РАК

Заемете се с мечтана креативна активност. Съдбата ви закриля от неприятели и ви защищава от проблеми, като ви подарява убеденост в бъдещите триумфи, даже и при ретроградния Меркурий. Не пропускайте да се възползвате от този късмет. Не се изкушавайте в стремежа си да работите инатливо и задъхано, тъй като ще изнервите сътрудниците си. Въоръжете се с самообладание и няма да сгрешите. Заведете обичаните си хора на ресторант или погостувайте у другари. Разнообразието ще ви е от изгода. Сексът не е ваша фантазия в този ден, макар че половинката ви е настроена за интимни мигове.

ЛЪВ

Не ви поучавам да обсъждате връзките си на работното място, тъй като вашите сътрудници няма да ви схванат. Рискувате да одобряват желанието ви за диалог като  опит от ваша страна да им вмените виновност. Мърморенето и рецензията и безконечните служебни телефонни диалози ще ви изнервят и ще излеете гнева си върху почтени жертви, които инцидентно попадат във вашето обкръжения. Вечерта почивката ще ви зареди със сили, изключително в случай че сте с обичаните си. Ако изпитвате предпочитание да се отдадете на полови удоволствия. Ще се почувствате ободрени.

ДЕВА

Неочаквано ви изненадва делова среща, която ще остави трайна диря в живота ви и ще повлияе професионалните ви проекти, само че с нерешителност поради ретроградния Меркурий. Ще ви донесе и бъдещи финансови триумфи. Вечерта, след края на работния ден си намерете приятна компания, създайте си приятни страсти. Ново запознанство ще ви зареди с ентусиазъм и предпочитание да творите. Време е да разрешите персоналните си проблеми. Опитите ви да се обвържете с нови полови сътрудници, макар че имате към този момент такива, ще ви донесат бъдещи душевни премеждия. Вечерта ще предизвикате спорове вкъщи поради невъзможността да реагирате умерено. 

ВЕЗНИ

Ограничете контактите с настоятелен сътрудници, а вечерта отменете срещите и поканите за посещение. Заредете се с оптимизъм и ще преодолеете неразположението и недоволството си. Ако не надмогнете скептицизма си останете си вкъщи, тъй като нито ще се справите със служебните си отговорности, нито ще постигнете задачите си при диалозите с вашите сътрудници. Не забравяйте, че основаната естетика в фамилията ви е гаранция за положителното ви самочувствие. Не изневерявайте, в случай че сте щастливи в брака. Възможно е ново въодушевление, за жалост неуместно. Не си позволявайте полови забежки отвън фамилията, тъй като ще ви разкрият.

СКОРПИОН

Очаквайте компликации поради ваши родственици, а и при ретроградния Меркурий. Заради следващите злословия ще ви желаят пари, само че без да ви ги връщат. Откажете им без съмнение, с цел да съхраните положителните си връзки. Ако сте дали заричане на сътрудниците си, че ще отидете на среща с на ваши настоятелен сътрудници, бъдете правилни, макар че през днешния ден въобще не ви се работи.Ако сте решили, че индивидът до вас е мечтаната половинка, другарството ви сигурно може да прерасне в обич. Влюбени сте, само че не желаете да се примирите, че вашата половинка се пробва да господства над вас и в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Обърнете внимание на връзките си с вашите другари, близки и сътрудници. Неприятели се пробват да ви навредят, а и шансът не е с вас при ретроградното придвижване на Меркурий. Колегите ви са поискали съвет от вас, който не трябва да им отказвате. Знаете, че без странична помощ мъчно ще отхвърлите сами дилемите си. Бъдете толерантни към непознатите потребности. Жените  родени в знака изживяват сантиментална обич. Позволете на колегата си да се усети мощен и ваш покровител. Сексуалните ви връзки са хармонични. Сексът с обичаните ви хора отстранява напрежението и умората. 

КОЗИРОГ

От сутринта в този ден сте отпаднали и нямате предпочитание за работа. Пазете се от измами при служебни срещи, вероятни поради ретроградния Меркурий. Вашата подозрителност води до нападателни, недомислени действия. Не провеждайте настоятелен диалози, даже и в случай че сътрудниците ви упорстват да го сторите непременно и ви предизвикат. Няма да са във ваша изгода. Вечерта оправете връзките с околните си. Романтична среща ще оправи настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите усеща е мощна. Уговорете среща с обичаните си хора, а половите удоволствия ще бъдат вашата премия, в случай че сте я заслужили. 

ВОДОЛЕЙ

Разрешете всички зародили проблеми на работното си място, като действате с такт, самообладание и деликатно поднасяте сериозните си забележки, тъй като Меркурий е назадничав. Когато поднасяте концепциите си свързани със служебните ви отговорности, сторете го по този начин, че думите ви да бъдат възприети от сътрудниците ви с лекост. Стабилизирайте фамилните си връзки. Бъдете с обичаните си хора и не се инатете, усамотявайки се и бягайки от диалози с тях. Вечерта ще се радвате на естетика и успокоение. Не се надявайте на полови мигове, в случай че имате до себе си сътрудници, които са смутени от свои прекарвания.

РИБИ

Не фантазирайте и не си поставяйте нереални цели по време на ретроградния Меркурий. Само с рационални дейности от ваша страна триумфът и признанието са ви обезпечени. Заемете се със отговорностите си на работното място. Не се колебайте да поставите настояванията си пред вашите началници и сътрудници, в случай че са свързани с финансиране на общ план. Внимавайте с сантименталните запознанства, тъй като сте във властта на страстта и нямате действителна преценка за хората към себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със инцидентни сътрудници могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР