През нощта облачността над страната ще се разкъса и намалее,

...
</TD
>През нощта облачността над страната ще се разкъса и намалее,
Коментари Харесай

Ще гърми и ще вали утре в Благоевград

През нощта облачността над страната ще се раздра и намалее, над множеството региони до най-вече ясно. По-значителна ще остане облачността единствено над югозападните региони, където на обособени места е допустимо да превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Утре ще бъде най-вече слънчево.

След обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в планинските региони ще превали временен дъжд. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 22° и 27°, за Благоевград – 26 градуса.

Над планините ще доминира слънчево време, само че към и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд и ще прегърми. Ще духа слаб юг-югоизточен, по най-високите елементи на Рила и Пирин сдържан до мощен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 метра - към 11°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 18°-21°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР