Дневен хороскоп за 02.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗапознанствата са

...
Дневен хороскоп за 02.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗапознанствата са
Коментари Харесай

Една зодия да се пази от стари обожатели

 Дневен хороскоп за 02.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Запознанствата са разочароващи. Подтиквани от ваши познати и настоятелен сътрудници, сте склонни да се забъркате в следващата губеща инвестиция, макар възприятието си за себесъхранение. Готови сте да дадете единодушие да участвате в нови планове, единствено тъй като са ви предиздвикали да повярвате в своята незаменимост. Отношенията с околните ви са нестабилни, поради прояви на ревнивост от тяхна страна. Добре знаете за какво се случва това. Очаквайте посетител от чужбина. Не е изключено да се разминете със половите удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Трудностите ви изненадват неподготвени. Приемете измененията във финансовото си състояние като част от измененията след замразяването на естествения живот при започване на годината, засегнали всички, освен вас и се въоръжете с самообладание. Конфликтите на работното ви място са непреодолими. Острият ви език, който, както създавате усещане, че сте притеснителни, по този начин  ви е мъчно да държите зад зъбите си, е причина за непредвидени проблеми. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са съществени, само че въобще не трябва да ви тормозят. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата обвързаност на своя сътрудник.

БЛИЗНАЦИ

За ваша изненада и макар терзанията, които ви преследват от сутринта, за всеобща изненада, макар че сте нервни и разсеяни, се справите и с най-трудните задания. До този ден нямахте въодушевление и желание да ги завършите, само че осъзнаването, че са доходоносни е навременно. Не ви поучавам да пътувате. Ще се заредите с нови сили, поради непредвидените, само че потребни промени. Не се колебайте да предложите пътешестване на обичаните си хора, в което вие ще сте основатели, скъпи дами. Вечерта посетете ваше обичано заведение, а по-късно се отдайте на полови наслаждения. 

РАК

Не падайте духом, даже и да ви се коства, че работата ви е прекомерно натоварваща и нямате сили да се справите с всичките си отговорности. Изненадващата ви среща със остарели другари и настоятелен сътрудници, ще ви разреши да подобрите финансовото си положение. Бъдете деликатни, в случай че желаете да се предпазите от финансови загуби и пропуски на работното място. Семейните дами да не се лишават от вниманието на околните си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението денем и да заличи разочарованията, които сте изживели. 

ЛЪВ

Бъдете внимателни в дейностите си на вашето работно място. Въпреки желанието ви да предприемете промени, не надхвърляйте личните си благоприятни условия. Не се впечатлявайте от инцидентните сериозни забележки на околните ви, които са заядливи. Проявете такт и въздържаност, даже и в случай че сте наранени от нечии думи. Само по този начин триумфът няма да ви изостави. В интимните връзки ще имате триумф, в случай че не изневерявате и си спестите хвалбите какъв брой сте ухажвани и мечтани. Вашето държание се проектира и върху половите стремежи на интимния ви сътрудник. 

ДЕВА

Осъществете измененията, които сте си набелязали, стига да не са във ваша щета. Изнервят ви непрекъснатите опити странични хора или ваши познати да ви поучават без да сте ги питали или молили. Пътуване, което сте възнамерявали е сполучливо, само че и с напрежение. Преди да се заемете с новите си служебни задания завършете изостаналите. Ще си спестите упреците на вашите началници. Пътуване до непосредствен ресторант измежду природата с околните ви е метод да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте напълно на възприятията си и на полови наслаждения. 

ВЕЗНИ

Търговците ще реализиран триумф, в случай че не подхващат рисковани стъпки и не се пробват да печелят с машинация. Имате опция да разширите или обновите активността си. Ако сте зад кормилото бъдете внимателни. Напрегнати сте и се ядосвате на всички, които си разрешават да ви засичат по пътя. Не си коства да стигате до солени санкции и физическа разпра. Вечерта не е изключена препирня вкъщи поради нежеланието ви да пазарувате следобяд. Приключете връзките си с родственици, които вършат опити да навредят на персоналните ви връзки. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от половите мигове. 

СКОРПИОН

Не е във ваша изгода да проявявате безпричинна благотворителност и доброжелателност към вашите сътрудници, които ви засипваха с насмешки сутринта, само че нямат терзание да ви желаят пари откакто сте получили заплатата си, а и те своите заплати. Преди време сте показали немарливост и в този момент плащате висока цена. Не съжалявайте за изгубеното време, коригирайте пропуща и приключете с казуса. Вечерта си създайте приятни страсти, поканете си посетители или отидете при другари. Сексуалните удоволствия са естествения свършек на вечерта. 

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте през днешния ден да се договаряте за финансиране от банка, без значение дали е за вас или присъединяване в съдружничество, в случай че не сте уверени, че ще инвестирате в нови планове. Кредита ще  връщате единствено вие. Не харчете на вятъра парите, извоювани в този ден. Забравете спомените за ваши минали триумфи и градете новото си, свястно и по-добро бъдеще в този момент, с добитите нови познания и скритите ви неизявени качества. Няма по какъв начин да избегнете проблемите в фамилията си. Бъдете сговорчиви, в случай че ви молят да свършите някаква работа вкъщи. Вечерта не пропускайте половите удоволствия. 

КОЗИРОГ

Солидни доходи сутринта в този ден са тласъкът ви за дейна работа. След като приключите със служебните си задания обмислете опцията за креативен изяви, които са ви предложили през днешния ден.  Часовете макар заетостта ви текат за вас постепенно и отчайващо досадно, а вие сте и раздразнителни. Всяка забележка ви изнервя. Близките ви са сюрпризирани от внезапната смяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях терзанията си. Вечерта въобще не сте настроени за полови наслаждения, само че е във ваша изгода най-малко да се отдадете на интимни диалози и отмора. 

ВОДОЛЕЙ

Изцяло подвластни сте на желанието си да поддържате връзка. Прекалено прочувствени сте и блокирате опцията да жънете триумфи на работното си място. Не проявявайте експанзия, в случай че сутринта зародят професионални проблеми, с които ще се справите с повече старания, само че сами и без да създавате излишно напрежение. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде мотив за интриги за вашата недобросъвестност. Докажете на интимния си сътрудник, че истината е друга, с цел да избегнете разлъка или липса на полови удоволствия. 

РИБИ

Внимавайте когато подготвяте документи свързани с идни финансови преводи. Избягвайте ненужните разноски. Вървете към своята цел настойчиво, без да се преценявате с трудностите. Не се тормозете, в случай че сътрудниците ви неумишлено извършат пропуск и ви основат непредвидени компликации на работното място. Вечерта очаквайте сантиментална среща, която ще ви зарадва, тъй като ви оказва помощ да избегнете самотата в тези дни, в случай че не сте фамилни и нямате обичан човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и половите удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР