Дневен хороскоп на Алена за днес, 30.10.2019:ОВЕНМоже да ви изнудват

...
Дневен хороскоп на Алена за днес, 30.10.2019:ОВЕНМоже да ви изнудват
Коментари Харесай

Алена предупреди няколко зодии за 30 октомври

 Дневен хороскоп на Алена за през днешния ден, 30.10.2019:

ОВЕН

Може да ви изнудват да помогнете на ваши другари с пари, без те да са ви ги поискали персонално. В никакъв случай не давайте заеми и не си позволявайте да вършиме непоискано положително! Начинанията са нежелателни. Не надскачайте вашите благоприятни условия и не отлагайте значимите диалози, макар че ще са сложни и без късмет да постигнете компромис. Вечерта си останете вкъщи и създайте приятна конюнктура за околните си. Обърнете внимание на децата си, поканете си посетители. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с обичаните хора и от половите наслаждения.

ТЕЛЕЦ 

Ще осъзнаете, че месецът е бил сполучлива за вас, само че ви се коства, че компликациите и проблемите ви предстоят. Замислете се за дълготрайните си и за непосредствените цели. Ако вечерта ви следва празненство поради фамилен празник или рожден ден на другари, не се натоварвайте с доста работа. Може да решите да създадете семейство или да срещнете подобаващата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години взаимен живот. Сексуалните удоволствия са добра опция да докажете още веднъж възприятията си.

БЛИЗНАЦИ

Бързо и с лекост ще се справите с нормалните си служебни отговорности. Предстои ви сполучлива работа и заслужени бъдещи финансови приходи. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите сътрудници. Не провокирайте загуби, единствено тъй като нещо друго, несвързано със служебните ви отговорности, занимава мислите ви. Не се изненадвайте, в случай че се увлечете в нова сантиментална връзка. Любимите ви се тормозят поради нежеланието ви да им докажете възприятията си. Постарайте се да предразположите интимния си сътрудник към полови удоволствия.

РАК

Ако имате време сутринта преди работа се разходете в парка, с цел да се порадвате на хубостта на природата. Не бързайте да попълвате финансови контракти, в случай че не сте съгласни с вашия дял присъединяване. Бъдете гъвкави и в случай че би трябвало се откажете от плануваната договорка, която имате предпочитание да сключите през идващия месец. Личните ви връзки отиват на втори проект, поради нежеланието ви да приемете метода на живот, който се пробват да ви постановат роднините на вашия фаворит, а вие няма по какъв начин се примирите с това. Забравете за половите удоволствия, които отдалечихте сами, само че с право.

ЛЪВ

Не се надявайте на вест за предстоящите с неспокойствие финансови приходи. Нови оферти за работа ще ви изненадат прелестно и ще погъделичкат самочувствието ви. Ако действате преждевременно и безогледно скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа. Семейните двойки ще би трябвало да преразгледат връзките си, в случай че не са уверени, че желаят да остареят дружно и разправиите са се трансформирали в непрекъснати кавги. По-добре разлъка и нова връзка, в сравнение с мъка и душевни премеждия.

ДЕВА

Не бива да допускате финансови загуби поради демонстрация на прекомерна наивност, тъй като мъчно ще ги възстановите. Планираните диалози може да се окажат ненужни, в случай че не сте подготвени за компромис в премисляните инициативи. Тези от вас, които са на управителен пост, да не демонстрират експанзия към подчинените си. Възможни са затруднения в персоналния живот или любовни разочарования провокирани от ваши дейности. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати сътрудници, тъй като рискувате да си създадете съществени проблеми.

ВЕЗНИ

Изпитвате странното е неприятно чувство, че са ви натоварили преднамерено с непостижими служебни отговорности. Ако насочите силите в осъществяването на дилемите си на работното си място, ще се справите. В разсеяността сте способни на неточности, които ще се отразят на престижа ви като експерти. Предстоят ви разправии вкъщи. Не са изключени проблеми с ваш родственик. Не създавайте причина за скандал. Не разчитайте на шанса си и рискувайте. Сексът сигурно ще ви зареди с нови сили и положително въодушевление.

СКОРПИОН

Срещате съществени компликации в общуването. Променете метода си към вашите сътрудници. Причината е във вашата припряност и недомислените ви приказки, с които сте ги засегнали. Рискувате да се лишите от поддръжка. Не сте удовлетворени, че ви разпореждат задания, които не са ви приятни, само че би трябвало да ги приемете и завършите до края на работния ден. Ако не сте фамилни, благи дами, и сте срещнали любовта, през днешния ден е съвършен ден да вземете решение за основаване на семейство. Ако сте се освободили от подозренията си и сте сигурни в възприятията си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

СТРЕЛЕЦ

Справяте се със сполучливо със служебните си задания. Отдавна се надявате да разкриете нови благоприятни условия за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат. Овладейте страстта си, тъй като може да ви попречи да вземете вярно решение и да провокира ненадейно вместо триумф, неуспехът ви. Ще се наложи да помогнете на непосредствен човек, а с това ще предизвикате ревността на колегата си. Бъдете виновни към връзките си и споделете за какво и от кого ви е поискана помощта. Сексуалните контакти би трябвало да са по взаимно предпочитание, а не принудително изпросени от вас. По-добре ги отложете.

КОЗИРОГ

Въпреки че сте подготвени да се изолирате от света, запознанства ще се трансфорат в основата на бъдещи настоятелен партньорства. Денят е удобен за начало на ремонт на офиса ви. Предпазвайте се да не изпаднете във финансови усложнения. Ако се занимавате с частен бизнес, триумфът ще бъде с вас. Вечерта очаквайте разправии с родственици. Не усложнявайте връзките с обичаните си, поради закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите приемливо пояснение за държанието си, се откажете от половите удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не взимайте заеми, а ограничете разноските си. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати. Бъдете подготвени да отхвърлите неотложните служебни задания. Не се включвайте в обещания вложения, които са ви препоръчани в този ден. Днес можете да дадете израз на възприятията, които бушуват във вас, само че по типичния за ваш закостенял метод на другарство. След сантименталната вечеря се отдайте на мечтани полови удоволствия, само че не и в случай че към момента не сте опознали колегата си.

РИБИ

Бъдете деликатни във всичко, което предприемате на работното си място и не разчитайте на шанса си. Не взимайте прибързани и недомислени решения в края на месеца. Получавате оферти, които не са във ваша изгода, само че ще се наложи да се примирите и да ги приемете. Не бива импулсивно да пристъпвате към решение за промяна на работата си. Вечерта очаквайте сантиментална среща. В персоналният ви живот ще зародят затруднения, поради интриги, свързани с невярност. За следващ път би трябвало да се откажете от секса, тъй като няма да срещнете реципрочност у сътрудниците си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР