Днешният транзит комбинира приключенския дух на Юпитер с мощната енергия

...
Днешният транзит комбинира приключенския дух на Юпитер с мощната енергия
Коментари Харесай

Марс в квадрат с Юпитер: сложете юзди на огнения ентусиазъм

Днешният пренос комбинира приключенския дух на Юпитер с мощната сила на Марс , само че съпоставени един против различен. Когато всяка година тези буйни планети се намират в квадрат, хаосът е неминуем.

Вечно оптимистичният Юпитер се сблъсква с импулсивния Марс, и резултатът за нас е, че е допустимо да се впуснем във значима задача и по средата да осъзнаем, че сме пропуснали значима стъпка и би трябвало да се върнем обратно. Усещаме ентусиазъм да скочим към нови благоприятни условия , без да се огледаме преди този момент.

Това не значи да се пандизите и да не поемате опасности, несъмнено. Но преди да се впуснете напред, съгласувайте тактиката си с екипажа си и създайте някаква защитна мрежа . В противоположен случай останалата част от седмицата може да бъде пропиляна в разчистване на бъркотията, която импулсивната сила на този пренос може да разсъни у нас. Най-добрият метод да овладеете тази импулсивна сила е да деянията известна далновидност и да употребявате тактика .

С Марс в Скорпион и Юпитер във Водолей тази галактическа връзка поддържа подробното обмисляне и по-висши цели , изключително тези, които касаят общото богатство. Балансът сред двете може да докара до пробив, изключително в случай че се възползвате от вярната технология и силата на екипната работа. Този пренос също дава задоволително мощ и храброст да се изправите против огромните си „ врагове “, без значение каква форма одобряват. Например, допустимо е да се случи нещо, което да ви подтикне да откажете нездравословен табиет.

Внимавайте с метода, по който употребявате силата на този пренос. Без юзди, тя може да ви докара до претоварване или прегряване . Също по този начин, имайте поради, че даже да сте заредени с мощност, е допустимо да не видите действителни благоприятни условия на хоризонта, тъй че не поемайте към нова посока без вярната поддръжка.

Марс в Скорпион с Юпитер във Водолей ни припомня, че въпреки желанието да идва от сърце, опциите към момента не са избистрени и е добре да запазим духа, само че да крачим напред, стъпвайки крепко по земята. Ако успеем обаче да впрегнем този дух , без да го потискаме, имаме опция да реализираме огромни триумфи в относително къс интервал от време.
 Таро за 2022: какво чака всяка зодия през новата година  Таро за 2022: какво чака всяка зодия през новата година  Таро за 2022: какво чака всяка зодия през новата година  Таро за 2022: какво чака всяка зодия през новата година
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР