Днешният, шести ден от 21-вото Световно първенство по футбол, на

...
Днешният, шести ден от 21-вото Световно първенство по футбол, на
Коментари Харесай

Програмата за Световното първенство по футбол за днес, 20 юни

Днешният, шести ден от 21-вото Световно състезание по футбол, на пръв взор наподобява персонален от конспирация. Но изненадите на този шампионат от дълго време не са необичайност – Германия, Аржентина и Бразилия го изпитаха на собствен тил, тъй че любимците в днешните мачове би трябвало да внимават.
От 15:00 часа на терена излизат Португалия и Мароко. След зрелищния мач с Испания в първия кръг, Кристиано Роналдо и компания са задължени да завоюват – тъй като е доста евентуално първото място в групата да бъде решено по голова разлика.
От 18:00 часа Уругвай ще играе с абсолютния новобранец Саудитска Арабия. Луис Суарес, който е неразпознаваем напоследък, ще има отлична опция да си върне самочувствието, а урусите са задължени да завоюват, с цел да се борят за първото място в група А с Русия, която към този момент има две победи и впечатляваща голова разлика – 8:1.
Късният мач, от 21:00 часа, опълчва Испания и Иран. Испанците демонстрираха отлична игра в офанзива против Португалия, само че в отбрана синхронът не беше на равнище и в този момент ще си проличи дали разтърсването от освобождението на треньора им Лопетеги часове преди шампионата към този момент са преодолени.
Вижте цялостната стратегия на Световното състезание по футбол в Русия,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР