Днешният ни звезден рожденик е известен в целия свят. Може

...
Днешният ни звезден рожденик е известен в целия свят. Може
Коментари Харесай

Един от най-красивите мъже и актьори празнува днес

Днешният ни звезден рожденик е прочут в целия свят. Може би е мъчно да се повярва, само че един от най-сексапилните мъже през днешния ден навършва 60 години. Sofia24.bg

ще ви опише за артиста, който е роден на 18 декември 1963 година в Шоуни, щата Оклахома. Първата му значима роля е на стопаджия каубой във кино лентата " Телма и Луиз “ от 1990 година. В този филм той се появява единствено за 1 минута на екран. Списание " People " го афишира за " най-красивият жив мъж ", откакто изиграва Тристан в лентата " Легенди за пристрастеността ".

Актьорът се разсънва известен след ролята си в емблематичния " Интервю с върколак “, където играе дружно с известните Антонио Бандерас и Том Круз. Виждали сме го да играе истински умопобъркан в ленти като " Калифорния “, " Боен клуб “ и " 12 маймуни “. Играл в " Седем години в Тибет “ и " Вавилон “, а също по този начин и в " Изгори след прочитане “ на Братя Коен или " Мистър и Мисис Смит “, където си партнира с бъдещата си брачна половинка Анджелина Джоли. Много мощни функции има има в " Троя “ и " Убийството на Джеси Джеймс ". На 56 години Брад Пит завоюва първия си актьорски " Оскар ". Взе го за ролята в " Имало едно време в Холивуд " на Куентин Тарантино. 

През юли 2001 звездата минава под венчилото с колежката си Дженифър Анистън на обилна женитба за милион $ в Малибу. Бракът им обаче трае едвам няколко години досега, в който Пит се среща с Андежелина Джоли на снимачната площадка на " Мистър и мисис Смит ". С нея се развеждат през 2019 година. Двойката има общо 6 деца (3 биологични и 3 осиновени).

Брад Пит беше разпален пушач, само че по време на фотосите на кино лентата " Троя " той реши да се откаже от пушенето и се оправи с тази задача. Брад владее японски език. Според него той схваща японски и може да го приказва малко, само че не е в положение да поддържа диалог дълго време.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР