Днешният ни герой покрива всички критерии за влизане в категорията

...
Днешният ни герой покрива всички критерии за влизане в категорията
Коментари Харесай

Великите любовни истории: Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл: Една любовна история, която доказва, че не винаги каквото повикало, такова се обадило

Днешният ни воин покрива всички критерии за влизане в категорията “Женкар ”. Любовчия. Дон Жуан. А ladies’ man, както споделят англичаните. На момчешкия му сексапил не са устоявали такива луксозни “парчета ” като Фърджи (певицата, не херцогинята на Йорк), актрисите Вероника Фин, Алиса Милано, Джена Дюан и Камерън Диас, тъмнокожата перла Татяна Али, а връзката му с колежката му още от времето на “Клуба на Мики Маус ”, Бритни Спиърс, създаде доста драма, както и един международен шлагер – “Cry Me a River. ”

Но цялото това нехайно прехвръкване от цветенце на цветенце престава през 2007-а, когато той среща Жената (главното “ж ”, несъмнено, не е случайно), за която по-късно ще каже: “Тя е най-хубавият ми другар. Понякога се пипвам, че я зяпам, до момента в който тя не ме гледа и си мисля, че да се оженя за нея беше най-хубавото решение, което в миналото съм взимал през живота си. ”

А “тя ” е Джесика Бийл – една от най-търсените сега актриси в Холивуд. Това е по този начин, освен поради спокойната й, мека хубост, а също и поради хамелеонската й дарба да се превъплъщава с лекост в радикално разнообразни облици – от съучастничка на вампири до погрешна домакиня-убийца.

Двамата наподобяват фантастично щастливи както позиращи един до различен на аления килим, по този начин и по спортен екип и с бейзболни шапки, разхождащи деца и кучета в парка. Невинаги обаче 15-годишната им връзка е била такава – нееднократно подмолният айсберг на ревността и измяната а-ха да прекатури Титаника на любовта им.

Камерън Диас е последното публично гадже на Тимбърлейк преди да се съобщи дефинитивно на моногамията (или най-малко той по този начин твърди). Двамата са дружно в продължение на четири години и, несъмнено, връзката им е по този начин изложена на показ, че им е безусловно невероятно да отидат до тоалетната, без на другия ден да се появи репортаж за това “събитие ” в медиите. Има разнообразни теории по отношение на повода за раздялата им през 2007-а, само че поради влюбчивия темперамент на някогашния член на N-Sync най-вероятната наподобява изневярата.

И различен път артистът е трябвало героичен да оборва клюки, че спи с тази и онази, само че откакто Скарлет Йохансон се появява във видеото към песента му “What Comes Around Goes Asround, ” слуховете стартират да звучат изключително правдиво. А откакто US Weekly разгласява изявление на “достоверен източник, ” съгласно който Скарлет си пада по Тимбърлейк и сред тях от много време има задявка, на Диас й прелива чашата на търпението и афишира капитулация от връзката. Е, няма по какъв начин да не му е малко жалко при започване на Джъстин, обаче видяно откъм положителната страна, още веднъж е свободен.

Но не задълго.

Скоро след раздялата с Диас Тимбърлейк провежда празненство за рождения ден на собствен другар. Сред гостите има много познати лица от шоу бизнеса, измежду които е и това на Джесика Бийл. 25-годишната красавица от Минесота към този момент е станала известна с присъединяване си в няколко симпатични сантиментални комедии, както и във вампирския екшън “Blade: Trinity ”. Не може да се каже, че любовта сред нея и Джъстин пламва от пръв взор и първа хапка от ордьоврите. “Изобщо не беше по холивудски, ” ще опише по-късно пред US Weekly Тимбърлейлк.

Поговорили малко, само че нищо повече. След празненството Джъстин моли другар да му откри телефонния й номер. Обажда й се и я кани на среща. Джесика обаче не му е навита и учтиво го отбива. Веднъж обаче навил си на пръста, че би трябвало да опознае това момиче, нашият човек не се отхвърля от опитите да я прикотка да излезе с него. Накрая на Джесика й писва от настояванията му и склонява, без въобще да подозира, че една чаша вино “набързо ” ще прерасне в 15-годишна връзка, брак и деца.

Клюкарникът The Daily Mail е първата медия, която се добира до сочната вест, че Бийл и Тимбърлейк са гаджета и я оповестява na първата си страница. Оттук нататък двамата към този момент не виждат смисъл да крият връзката си и излизат “на ярко. ” През 2010-а Джесика за първи път намерено приказва за връзката им пред Vogue, а го прави, тъй като след три години дружно са почнали да се носят клюки за разлъка. “Изобщо не би трябвало да се изяснявам. Връзката ни е най-ценното нещо в живота ми и изобщо не ме интересува кой какво споделя или мисли. Не съм говорила за нея до момента, тъй като това е нещо персонално и желая да си остане такова. ”

Само година по-късно обаче разривът посред им е към този момент факт, без да излиза наяве кой или какво е повода за него. Въпреки че към този момент не са дружно, певецът-актьор продължава да излива подмазвачески изявления по адрес на някогашната си: “В целия ми 30-годишен живот не е имало по-специална персона от нея. Не желая да споделям нищо повече, тъй като я оценявам и желая да я предпазя. ”

Дали с помощта на забележителната му упоритост или за нрещо друго, само че Джесика не устоя да му е ядосана дълго време и през ноември 2011-а двамата са снимани да се гушкат още веднъж. И хоп! – ето ти го и коледното предложение за брак, което Джесика получава под формата на пръстен, който Джъстин е надянал на дребния си пръст.

Сватбата е на 19 октомври идната година в Италия. Джесика е облечена не просто в булченска рокля, а в същинска розова приказност, дело на Джамбатиста Вали. На сватбената гала участват стотина посетители, които са прелестно сюрпризирани от осъществяването на младоженеца на ария, написана от него особено за случая, която подхваща, до момента в който булката върви към олтара.

След сватбата всичко потегля без спънки при младото семейство, а появяването на сина им Сайлъс през 2015-а се възприема като лъч вяра, че Тимбърлейк най-сетне се е кротнал и към този момент има очи единствено за жена си.

Дали обаче?

През 2019-а във въздуха още веднъж стартира да се носи задушливият аромат на изневярата. А се стига до такава степен отново поради пустото шавливо око на Джъстин. В случая обаче повода е в шавливата му ръка. Буквално. Папараци съумяват да го “хванат ” по какъв начин под масата в заведение някъде в Ню Орлеанс, където снима “Palmer ”, държи ръката на колежката си Алиша Уенрайт. A пък на различен кадър нейната ръка е върху коляното му. Е в този момент към този момент няма по какъв начин да му се размине на този наглец, си мислят всички. В публично послание “наглецът ” се пробва да замаже ситуцията:

“Преди няколко седмици демонстрирах липса на вярна преценка, само че дано поясня нещо – сред мен и моята колежка няма нищо. През онази вечер пих доста, скърбя за държанието си и се оправдавам за породените паники на брачната половинка си и фамилията ми. ”

Въпреки че е извънредно смутена от случилото се, Джесика съумява да резервира наличие на духа и вместо да прави муцки, взема решение да застане на страната на мъжа си, до момента в който абсурдът е в разгара си. Явно съпричастността от нейна страна е била изключително въодушевена, тъй като през лятото на идната година на бял свят се появява бебе номер две – Финиъс.

След абсурда с палавите ръчички от 2019-а двойката взема решение да резервира бременността на Джесика в загадка. И дори откакто бебето се ражда, дълго време родителите пазят както пола, по този начин и името му в загадка. По време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженерис Джесика за първи път се отпуска да приказва за фамилията си и за предизвикването да бъде майка на две дребни деца. “Един мой умен другар ми беше споделил: Едно дете е доста, а две са хиляди. И се оказа изцяло прав. Направо не знам на кой свят съм – непрекъснато би трябвало да групирам хлапетата, тъй като имат навика да се запиляват в разнообразни направления.

И въобще сега животът ни е една дива, луда, занимателна игра на криеница. ” Таткото пък е по-загрижен за това да защищити синовете си от неприятната страна на славата. “Не желая синовете ни да раснат с мисълта, че към тях би трябвало да се отнасят по друг метод, единствено тъй като родителите им са известни хора. ”

Две години след последния скандал, заплетен от Джъстин, корабът на фамилния живот наподобява е навлязъл в спокойни води. По мотив Деня на майката през 2021-а Джъстин качва покъртителен пост в Туитър, който получава съвсем милион лайкове: “Майките са най-силните хора на планетата. Джес, ти си сърцето на това семейство. Синовете ни ти се възхищават и те обожават. Аз също. ”

През лятото на 2022-а Джесика и Джъстин тайничко отпътуват за Пулия, Италия, където възобновяват брачните си обети. На 19 октомври същата година двойката отбелязва 10 години сватбен живот със серия фотоси и видеа отново в Туитър. Текстът към поста е на Джъстин: “10 години не стигат. Ти ме правиш по-добър брачен партньор и татко с всеки минал ден. Обичам те доста, красиво човешко създание такова! ”

И ние ги обичаме и им стискаме палци Джъстин да не се издъни още веднъж.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР