Днешният ден се превърна в истински спортен празник за България,

...
Днешният ден се превърна в истински спортен празник за България,
Коментари Харесай

Изживейте я отново: Пълен запис от фанастичната победа на Григор срещу Циципас

Днешният ден се трансформира в същински състезателен празник за България, откакто Григор Димитров прекъсна черната си серия против Стефанос Циципас и записа втората си победа от общо осем мача с него. Така българинът ще има късмет да повтори триумфа си от 2017-та, когато завоюва своята дебютна Мастърс купа, триумфирайки в Синсинати, тъй като на следващия ден ще излезе във заключителен конфликт на конкуренцията от същата категория в Париж.

Самата среща сред Димитров и Циципас даже надмина високите упования, които имаше към нея, защото двамата не демонстрираха боязън от триумфа в нито един миг и не се притесняваха да работят с оптималната доза експанзия, тъй че се получи едно същинско угощение на офанзивната игра.

Ние пък съпреживявахме всяка една точка в тези 2 часа и 34 минути, а това сигурно ни пречеше да се насладим оптимално на играта, както би могъл да го стори един същински неутрален почитател. Точно по тази причина, то нашият екип ви предлага цялостен запис на дуела, който към този момент бихте могли да изгледате изцяло умерено и да се насладите същински на триумфа на най-хубавия български тенисист.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР